Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010
Ο Παναθηναϊκός ρίχνει την Τρίτη αυλαία στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Η αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη στη χιονισμένη Δανία αντιμετωπίζεται από τους «πράσινους» ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το πρώτο τρίποντο στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα μετριάσει την πικρία του πρόωρου αποκλεισμού.
Το παραδέχτηκαν άλλωστε και οι Ζεσουάλδο Φερέιρα- Σιμάο στη συνέντευξη Τύπου. Η νίκη αποτελεί αυτοσκοπό για το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, αφενός για να… αποτρέψουν το αρνητικό ρεκόρ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αφετέρου για να διατηρήσουν ψηλά το ευρωπαϊκό πρεστίζ της ομάδας!
Η σημερινή, τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού» στη Δανία δεν επεφύλαξε κάποιο απρόοπτο. Δύσκολα βγαίνουν συμπεράσματα για το αρχικό σχήμα, αν και το πιθανότερο σχήμα αποτελείται από τους: Τζόρβα, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Καντέ,  Μπουμσόνγκ, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη, Χριστοδουλόπουλο, Μαρίνο και Σισέ.

*Σε καλή κατάσταση το γήπεδο της Κοπεγχάγης. Παρά το γεγονός ότι η πόλη έχει φορέσει… τα λευκά της και η θερμοκρασία είναι στους 2 βαθμούς, ο αγωνιστικός χώρος δεν έχει πειραχτεί καθόλου. Το ειδικό σκέπαστρο έχει καλύψει το στάδιο και κρατά το χορτάρι σε αξιοπρεπή κατάσταση.

πηγή: sportday

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed