Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Σκάνδαλο με… «επαγγελματικές αποδείξεις» έσκασε στο «Master Chef», καθώς αποδείχτηκε πως πολλοί παίκτες είναι επαγγελματίες σεφ και όχι ερασιτέχνες, κάτι το οποίο αντιτίθεται στους κανόνες του παιχνιδιού.

Πολλοί από τους παίκτες όχι μόνο ερασιτέχνες δεν είναι, αλλά απ΄ότι γράφουν και στα βιογραφικά τους, έχουν δουλέψει στα καλύτερα εστιατόρια και στις καλύτερες κουζίνες, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Γιάννη Μάργαρη, τον Μιχάλη Καλαβριτινό, αλλά και τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος στο βιογραφικό του δηλώνει «επαγγελματίας σεφ», έχοντας σημειωτέον δουλέψει σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Αγγλία.

Με λίγα λόγια, οι δυο στους 4 παίκτες του ριάλιτιείναι επαγγελματίες! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που από την αρχή του παιχνιδιού είχαν χωριστεί σε κλίκες μέσα στο παιχνίδι: στους επαγγελματίες, και στους…ερασιτέχνες.

Τα παραπάνω, επιβεβαιώνουν και δυο πρώην παίχτεςτου «Master-Chef», ο Αντώνηςκαι ο Σπύρος, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι με το που πήραν μέρος στο παιχνίδι διαπίστωσαν πως κάτι δεν πάει καλά. Όπως μάλιστα καταγγέλλει και ο Αντώνης: «Υπάρχουν άνθρωποι με 30 χρόνια προϋπηρεσία. Η μεγαλύτερη ευθύνη ωστόσο, πέφτει πάνω σε αυτούς που έβαλαν τους κανόνες, γιατί το πρότζεκτ του παιχνιδιού στις χώρες του εξωτερικού απευθύνεται σε ερασιτέχνες».

Η αλήθεια είναι ότι κάτι «μύριζε» από την αρχή στην επιλογή των παικτών, και σίγουρα δεν ήταν το φαγητό που… κάηκε.
Star.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed