Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Η αρρώστια της παιδεραστίας τον έκανε να φωτογραφίζει τα γεννητικά του όργανα και να στέλνει τις φωτογραφίες στο κινητό τηλέφωνο της 12χρονης κόρης των οικογενειακών του φίλων! Ο λόγος για έναν 55χρονο ζαχαροπλάστη, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι γονείς του μικρού κοριτσιού προσπάθησε να το αποπλανήσει.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο 55χρονος προσφέρθηκε να δώσει δουλειά στη 12χρονη, αφού η μικρή, η οποία προέρχεται από σχετικά αδύναμη οικονομικά οικογένεια, του είχε ζητήσει να τον βοηθάει στις μικροδουλειές του μαγαζιού, έτσι ώστε να βγάλει ένα μικρό χαρτζιλίκι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι γονείς του παιδιού συμφώνησαν γνωρίζοντας ότι η κόρη τους θα ήταν σε ασφαλή χέρια, μιας και με τον ζαχαροπλάστη τούς ένωνε φιλία, ενώ το μαγαζί του βρίσκεται στον ίδιο δρόμο με το σπίτι τους. Δυστυχώς δεν μπορούσαν να φανταστούν πως ο κατά τα άλλα φίλος τους δεν έβλεπε και τόσο αθώα το αγγελούδι τους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Δημήτρη Κατωπόδη, το παιδί έμεινε στο μαγαζί λιγότερο από ένα μήνα, αφού, όπως προέκυψε από την εξομολόγηση της μικρής στον πατέρα της, ο ζαχαροπλάστης άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά. «Η σεξουαλική παρενόχληση με μηνύματα και φωτογραφίες διήρκεσε κοντά ένα χρόνο.

Πριν από μερικούς μήνες η μικρή, η οποία είναι μαθήτρια γυμνασίου, δεν άντεξε από τη συναισθηματική πίεση που της ασκούσε ο 55χρονος και αποφάσισε να μιλήσει στον πατέρα της» δηλώνει στην «Espresso» ο Δημήτρης Κατωπόδης και συνεχίζει: «Στην αρχή και όσο η μικρή τον βοηθούσε στο ζαχαροπλαστείο, της ζητούσε να του μιλάει χυδαία. Στη συνέχεια της έστελνε ερωτικά μηνύματα αλλά και γυμνές φωτογραφίες του στο κινητό της, ενώ, όπως αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια το παιδί στον πατέρα του, μια φορά χάιδεψε το κορμάκι της».

Η εξομολόγηση του κοριτσιού τάραξε τους ανυποψίαστους γονεί,ς οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα είχαν συχνή επικοινωνία με τον 55χρονο, ο οποίος τους επισκεπτόταν στο σπίτι τους και με το πρόσχημα πως δεν είχε δικά του παιδιά, τους έλεγε πως ένιωθε τη μικρή σαν την κόρη του.

«Αμέσως η οικογένεια έκανε μήνυση και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα σε αυτόν τον κύριο, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου» τονίζει ο κ. Κατωπόδης, ο οποίος αναφέρει πως παρά το γεγονός ότι η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, ο ζαχαροπλάστης δεν έχει συμμορφωθεί. «Δυστυχώς μέχρι πρότινος συνέχισε να ακολουθεί τη μικρή στο σχολείο της αλλά και στο γυμναστήριο, ενώ έγραφε συνθήματα στους τοίχους και τα παγκάκια. Μάλιστα δεν δίστασε να στείλει και μήνυμα στη μητέρα του παιδιού ότι... αγαπάει την κόρη της και θέλει να είναι μαζί της» προσθέτει ο δικηγόρος της οικογένειας και τονίζει: «Την περασμένη Δευτέρα έκλεισε ο φάκελος των ασφαλιστικών μέτρων και περιμένουμε την απόφαση του σεβαστού δικαστή προκειμένου να ηρεμήσει η μικρή αλλά και η οικογένειά της. Με μεγάλη μου θλίψη διαπιστώνω πως ακόμη μία φορά η κοινωνία μας βρίσκεται ξεκάθαρα αντιμέτωπη με μια υπόθεση παιδεραστίας, αν και σε αυτή την ιστορία εμπλέκεται και το ερωτικό πάθος ενηλίκου προς ανήλικη».

Espressonews.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed