Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ο «Καφές με την Ελένη» περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της πολύχρονης πορείας του, η εκπομπή είναι τρίτη και καταϊδρωμένη και η πάλαι ποτέ βασίλισσα της πρωινής ζώνης πρέπει να εφευρίσκει διάφορα τηλεοπτικά τρικ για να ανεβάζει τα νούμερα.

Το κόλπο με τους πρώην συνεργάτες, ανέβασε λίγο τις μετρήσεις, αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Σήμερα λοιπόν η ξανθιά παρουσιάστρια έβαλε τα μεγάλα μέσα, κάλεσε στην εκπομπή την πρώην του Ματέο, Δωροθέα Μερκούρη, η οποία μάλιστα ήρθε αποκλειστικά για την νυν του πρώην της (μπέρδεμα ε;) από την Ιταλία, που μένει μόνιμα.

Όλο αγάπες, φιλιά και φιλοφρονήσεις είχε το μενού και για τις δύο κυρίες, η Μερκούρη ήρεμη και χαλαρή έκανε πως δεν συμβαίνει τίποτα, απαντούσε στις ερωτήσεις περί ανέμων και υδάτων με χαμόγελο, μάθαμε πως περνάει στην Ιταλία, τι τρώει για πρωινό και άλλα τέτοια ενδιαφέροντα πράγματα.

Η Ελένη δεν της μίλησε και πολύ είναι αλήθεια, μάλλον αγωνιούσε να πάρει το ραβασάκι της AGB μετά την εκπομπή.

Η μόνη ατάκα της Δωροθέας που ίσως έχει λίγο ενδιαφέρον ήταν η εξής:

«Δεν είναι όλοι οι άνδρες για όλα τα πράγματα. Το γεγονός δηλαδή ότι δύο άνθρωποι έχουν κάνει δύο ή τρία ή τέσσερα παιδιά μαζί δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και για πάντα μαζί».

Για τον Ματέο όμως τίποτα, ούτε μισή λέξη, τζάμπα κάθισαν, όσοι κάθισαν, να δουν ένα ωραίο ξεμάλλιασμα, το αποτέλεσμα ήταν μια νερόβραστη κουβέντα.

Zougla.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed