Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Τα πολυκαταστήματα notosgalleries και notoshome μετατρέπουν το κέντρο της Αθήνας σε ένα τεράστιο Χριστουγεννιάτικο παγοδρόμιο 300 τετραγωνικών μέτρων, με πολλές εκπλήξεις και happenings. Τα εγκαίνια της μεγάλης γιορτής θα γίνουν το Σάββατο 11/12 με ένα live party του Δρόμος 89.8, με τον Κώστα Μαρτάκη.

Ένα παγοδρόμιο, όσο σχεδόν η μισή πλατεία Κοτζιά, ακριβώς στο Δημαρχείο της Αθήνας, γίνεται το επίκεντρο μίας πολύ μεγάλης γιορτής που ετοίμασαν για όλο τον κόσμο τα δύο αγαπημένα μας πολυκαταστήματα.
Θα λειτουργεί από τις 9 έως τις 31 Δεκεμβρίου τις εργάσιμες μέρες και ώρες και θα είναι ελεύθερο για όλους!

Η γιορτή ξεκινά από τις βιτρίνες των δύο πολυκαταστημάτων μόδας & ομορφιάς και ειδών σπιτιού, notosgalleries & notoshome.

Ο Άγιος Βασίλης κοιμάται βαθιά στην κεντρική βιτρίνα του notosgalleries και όλοι ακούν έκπληκτοι το ροχαλητό του! Τα παιδιά τον περιμένουν να ξυπνήσει για να τους δώσει τα δώρα τους, να φωτογραφηθούν και να διασκεδάσουν μαζί του.

Το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό συμπληρώνεται από ξυλοπόδαρους και χορευτές που θα επιδίδονται σε μοναδικές φιγούρες! Από την άλλη, οι βιτρίνες του notoshome μαγεύουν με τη διάχυτη λάμψη των Χριστουγέννων και προσκαλούν τον κόσμο στο παγοδρόμιο!

Στις 23/12 τα notosgalleries & notoshome θα υποδεχτούν στο παγοδρόμιο τον ΝΙΝΟ που θα μοιράσει στους θαυμαστές του αυτόγραφα και ευχές.

Τα πάρτυ συνεχίζονται, από τους σταθμούς ΔΡΟΜΟΣ 89.8 και Athens Radio DJay 92.5 στις 11, 18, 19 και 23/12. Και βέβαια… γιορτές χωρίς δώρα δεν γίνονται!

Τα δύο αγαπημένα μας πολυκαταστήματα επιδίδονται σε έναν ανεπανάληπτο «μαραθώνιο» δώρων και δίνουν την ευκαιρία σε όλους να κερδίσουν 12.500 δώρα! Αρώματα, καλλυντικά, αξεσουάρ, σερβίτσια, έπιπλα, χαλιά, ηλεκτρικές συσκευές μαζί με ατέλειωτα χαμόγελα και πολλή χαρά!

Ζήστε αληθινά γιορτινά Χριστούγεννα στα πολυκαταστήματα notosgalleries & notoshome και ξαναγίνετε παιδιά στο μοναδικό παγοδρόμιο του κέντρου της πόλης!

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed