Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010
Σε ζωντανή σύνδεση με το «10 με 1 μαζί» μίλησε ο Κώστας Βουτσάς από την Θεσσαλονίκη για την περιπέτεια της υγείας του.«Την Κυριακή το βράδυ μετά από δύο παραστάσεις δεν ένιωσα καλά. Είχα και έναν φίλο μου γιατρό και είπα να πάμε στο Διαβαλκανικό» σχολίασε ο Κώστας Βουτσάς συμπληρώνοντας πως ουσιαστικά έγινε πολύ μεγάλη φασαρία χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. «Δεν είναι η κατάσταση μου δύσκολη αλλά το ότι η Θεσσαλονίκη έχει 95% υγρασία. Εδώ μία νέα κοπέλα και πονάει από την υγρασία» εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός και συμπλήρωσε γελώντας «Δεν ήθελα να βγω από το νοσοκομείο..είχε κούκλες νοσοκόμες».


Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Κώστας Βουτσάς απάντησε και στην βασική απορία του κόσμου: «Με ρωτάνε οι δημοσιογράφοι αν θα συνεχίσω να παίζω και εγώ απαντάω: "όπως στο deal χτυπάω 3 φορές το κουτί μου". Εννοείται πως θα συνεχίσω να παίζω στο θέατρο» και συμπλήρωσε  «Έχω μαλώσει με τον Χάρο, μην φοβάστε!».


Ο γνωστός ηθοποιός όπως εξήγησε και ο ίδιος φέτος την πρωτοχρονιά θα γίνει 80 ετών, «Στις 31-12-31 γεννήθηκα και φέτος γίνομαι 80 ετών και θα συνεχίσω να ζω».

πηγή: yupi.gr
0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed

back to top