Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

«Δεν είναι δυνατόν να “έφυγε” αυτό το κορίτσι που ήταν η χαρά της ζωής!», έλεγαν όσοι έμαθαν πρώτοι την είδηση του τραγικού θανάτου της Μαριάννας Νάτσου. Σοκ στην αρχή και στη συνέχεια θρήνο προκάλεσε στα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας ο χαμός (από τροχαίο) της Ελληνίδας business woman, η οποία -παρά το νεαρό της ηλικίας της- είχε ήδη προλάβει να βάλει τη «σφραγίδα» της στο αθηναϊκό nightlife, καθώς ήταν η «ψυχή» της παρέας των τριαντάρηδων VIP της ελληνικής κοινωνίας.

Κολλητή φίλη του Πάρη Κασιδόκωστα, του Νάσου Παππά (γιος του γνωστού επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου), της Νάνσυς Λεονάρδου και πολλών άλλων, που αποτελούν τη χρυσή γενιά και το λαμπερό μέλλον αυτού του τόπου, η Μαριάννα «τους» που τους έκανε μια ολόκληρη ζωή να χαμογελούν τους επιφύλαξε -άθελά της, αφού η μοίρα παίζει περίεργα «παιχνίδια» πολλές φορές- ένα τραγικό «αντίο», βυθίζοντάς τους σε απέραντη θλίψη.

Η Μαριάννα, το πιο γλυκό κορίτσι της high society, πέθανε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Το αυτοκίνητο, μάρκας Mini Cooper, στο οποίο επέβαινε έπεσε σε κολόνα και έγινε άμορφη μάζα. H άτυχη κοπέλα έφυγε από τη ζωή μόλις στα 28 χρόνια της. Ειρωνεία της τύχης είναι ότι επέστρεφε από το πάρτι γενεθλίων του αγαπημένου της, ο οποίος μάλιστα οδηγούσε το αυτοκίνητο...

Το αμάξι, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του στο τέλος της λεωφόρου Βουλιαγμένης, συγκεκριμένα στο σημείο όπου ενώνεται με την Ποσειδώνος, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολόνα. Η άτυχη Μαριάννα, που βρισκόταν στη θέση της συνοδηγού, έχασε ακαριαία τη ζωή της με τον πιο θλιβερό τρόπο. Ο φίλος της Σάκης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και πλέον, όπως πληροφορούμαστε, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η Μαριάννα Νάτσου από μικρή ηλικία ασχολούταν με τις επιχειιρήσεις των γονιών της (η οικογένειά της έχει καταστήματα με ρούχα). Πριν από δύο χρόνια μάλιστα αποφάσισε να ανοίξει cafe-bar στη Γλυφάδα, στην Ιωάννου Μεταξά. Τη διακόσμησή του είχε επιμεληθεί η ίδια, αφού σπούδασε αρχιτέκτονας. Κατοικούσε στη Βουλιαγμένη και ήταν πολύ καλή φίλη με τον Πάρη Κασιδόκωστα.

Η χαρά της ζωής ήταν η Μαριάννα, ένα κορίτσι περιζήτητο στα κοσμικά γκαλά, που σύχναζε από τα γνωστά στέκια στο Κολωνάκι μέχρι τα πιο «in» bars των νοτίων προαστίων, ενώ διοργάνωνε και η ίδια parties. Την Πέμπτη εθεάθη τελευταία φορά στο «Lalu» στο Κολωνάκι και, όπως πάντα, ήταν η ψυχή της παρέας. Το όνομά της φιγουράριζε ανάμεσα στους πρώτους στη λίστα με τους καλεσμένους σε glam happenings. Ενα κορίτσι με στιλ που φορούσε πάντα τα πιο «προχωρημένα» ρούχα, γυμνασμένο, με ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα.

Η κηδεία της πρόωρα χαμένης κοπέλας έγινε χθες στις 11.00 το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο Βουλιαγμένης, παρουσία πολλών εκπροσώπων της «κρεμ ντε λα κρεμ» των Αθηνών. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Μαριάννας, Ρούλα και Θόδωρος, αλλά και ο πολυαγαπημένος αδελφός της Αλέξανδρος. Συντετριμμένοι τής είπαν το τελευταίο αντίο προσπαθώντας να παρηγορήσουν ο ένας τον άλλον. Αλλά με τι καρδιά, με τι δύναμη...

Παρόντες ήταν πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους ο γνωστός επιχειρηματίας Θέμης Πετράκης. Εκεί και ο Πάρης Κασιδόκωστας, που δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τον χαμό της επιστήθιας φίλης του. Με δάκρυα στα μάτια συνοδευόμενος από τον πατέρα του, τον δήμαρχο Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κασιδόκωστα, την αποχαιρέτησε. Ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος με τον γιο του, τον νεαρό ηθοποιό Νάσο Παπά, η Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου, καθώς και η επιστήθια φίλη της Μαριάννας, Νάνσυ Λεονάρδου, όλοι ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο στη δική τους Μαριάννα. Συντετριμμένος και ο εφοπλιστής Γιώργος Αράπης, ο οποίος της είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατά την Εξόδιο Ακολουθία και την κηδεία της. Απαρηγόρητος, βρήκε στήριξη στους φίλους του που τον συνόδευαν αυτή τη δύσκολη ώρα...

Espressonews.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed