Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010




Ψυχραιμία, παιδιά
Ο Άρης μπήκε ήδη στον Αιγόκερω και ο Ερμής γύρισε στην ανάδρομη πορεία του. Έτσι μια ομάδα ζωδίων φαίνεται να μπαίνει για τα καλά σε περίοδο με άγχος, στρες και αγωνία: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι πρέπει να δείξουν ψυχραιμία!











Κριός
21 Μαρτίου-19 Απριλίου
Μία εβδομάδα που φέρνει περισσότερα νέα σχετικά με την επαγγελματική σας αποκατάσταση και σε αυτόν τον τομέα πρέπει να ρίξετε το βάρος της προσοχής σας. Πολύ σημαντικό αυτήν την περίοδο είναι να εμμένετε στις λεπτομέρειες των επαγγελματικών ή άλλων σημαντικών σχεδίων σας. Ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθάει στην εξέλιξη των καταστάσεων αλλά σας δίνει μια καλή ευκαιρία για να επανεξετάσετε προτάσεις ή συζητήσεις που είχατε κάνει τον προηγούμενο μήνα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματικές προτάσεις.


Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου
Σχέσεις, συνεργασίες και έρωτας απορρόφησαν και συνεχίζουν να απορροφούν το ενδιαφέρον σας και επιδέχονται βελτίωση και αναβάθμιση, όσο μένει η Αφροδίτη απέναντί σας (έως τις 7.1.11), ενώ ακόμη και στα οικονομικά μπορείτε να κάνετε το καλύτερο αυτήν την περίοδο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε με τον ανάδρομο Ερμή είναι τα ψιλά γράμματα και οι λεπτομέρειες σε θέματα που αφορούν συμβάσεις, συμφωνίες και δοσοληψίες. Είναι καλύτερα να τα αναβάλετε για τη νέα χρονιά.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέες συνεργασίες.


Δίδυμοι
21 Μαΐου-21 Ιουνίου
Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου που μπορείτε να αρχίσετε να ανακτάτε την αισιοδοξία σας. Το κλίμα –και κυρίως η διάθεσή σας– θα βελτιωθεί. Μαζί με τα παραπάνω θα αρχίσει να βελτιώνεται και η πορεία της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Η κούραση, ψυχολογική κυρίως αλλά και σωματική, δεν φεύγει βέβαια από τη μία ημέρα στην άλλη, αλλά θα αρχίσει να μειώνεται. Προσέξτε μόνο λίγο περισσότερο τα οικονομικά θέματα και τη διαχείριση των πόρων σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να εκφραστείτε δημιουργικά.


Καρκίνος
22 Ιουνίου-22 Ιουλίου
Αυτό που εισπράττετε από τις 8/12 είναι κάπως ασαφές και δεν σας ικανοποιεί στα επαγγελματικά. Θα χρειαστεί ίσως να περάσει ολόκληρος ο μήνας για να αρχίζετε να τα βλέπετε όλα με μεγαλύτερη διαύγεια. Μερικές φορές δεν φταίμε εμείς για όλα όσα μας συμβαίνουν, γι’ αυτό, αν τα πράγματα δεν έχουν πάει όπως θέλετε, μην έχετε ενοχές και μην κατηγορείτε τον εαυτό σας. Αν όμως πιστεύετε ότι αιτία για το τωρινό στρίμωγμα είναι παλαιότερες επιλογές σας, τότε το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θετικές εξελίξεις στα ερωτικά.


Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου
Μία από τις θετικές εβδομάδες του μήνα ξεδιπλώνεται μπροστά σας και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο ώστε να έχετε και τα ανάλογα αποτελέσματα. Αυτό που μπορεί να σας «πάει» εξαιρετικά είναι το κλείσιμο εκκρεμοτήτων, η τακτοποίηση λογαριασμών, η επαναδιαπραγμάτευση όρων στη δουλειά, αλλά και η προσέγγιση ανθρώπων με τους οποίους είχατε διακόψει τις σχέσεις σας. Βέβαια, είναι μια εποχή κατά την οποία θα κουραστείτε περισσότερο απ’ όσο συνήθως.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να κλείσετε εκκρεμότητες.


Παρθένος
23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου
Ο Δεκέμβριος αποδεικνύεται ιδιαίτερα φιλικός, ακόμη και αν σας φέρνει μερικές φορές κάποιον εκνευρισμό ή καθυστερεί να σας δείξει τα αποτελέσματα των κόπων που καταβάλατε το προηγούμενο διάστημα. Πάντως, σχέσεις ερωτικές ή φιλικές και συνεργασίες φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλύτερα με την αρωγή της Αφροδίτης και θα σας έλεγα να την εκμεταλλευτείτε, αν θέλετε να πλησιάσετε κάποιον δυσπρόσιτο στόχο ή ακόμη και άτομο. Καλές οι ημέρες αυτές και για τα οικονομικά.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια μικρή εκδρομή.


Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου
Ο Δεκέμβριος δεν σας δίνει την αίσθηση της ικανοποίησης που αναζητείτε καιρό τώρα στις δραστηριότητες ή στις σχέσεις σας. Πάντως η εβδομάδα αυτή μπορεί να προσφέρει μέσα στη γενικότερη δυστοκία κάποιες καλύτερες και πιο ουσιαστικές διεξόδους και στα επαγγελματικά αλλά και στα αισθηματικά. Μετά τις 18 του μήνα το τοπίο αλλάζει λίγο με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη, έστω και ανάδρομου, άρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε υπομονή.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κάτι θετικό στα οικονομικά σας.


Σκορπιός
24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου
Μολονότι ο ανάδρομος Ερμής καθυστερεί σημαντικά τις εξελίξεις, εσείς έχετε ήδη κάποια δείγματα βελτίωσης στα επαγγελματικά: Όπως κάποιες υποσχέσεις που προέρχονται κυρίως από φιλικά σας άτομα –τα οποία όμως έχουν επιρροή στον χώρο της δουλειάς σας– και στις οποίες μπορείτε να στηριχτείτε με ασφάλεια. Οι σχέσεις σας αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αναβαθμίζονται κατά κάποιον τρόπο. Μάλιστα, αν είστε μόνοι ή μόνες, είναι μια θετική εβδομάδα για να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια σημαντική γνωριμία.


Τοξότης
23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου
Μια πολύ πιο άνετη και παραγωγική εβδομάδα ξεκινάει σήμερα και έτσι θα καταφέρετε να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας με καλύτερη διάθεση. Χρησιμοποιήστε τη θετική σας ενέργεια από σήμερα για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με άτομα που έχουν εξουσία ή και με τους γονείς σας. Κάτι θα μπορέσετε να βγάλετε από αυτές τις επαφές, ακόμη και αν χρειαστεί να περιμένετε λιγάκι. Μην ξεχνάτε ότι ο ανάδρομος Ερμής καθυστερεί τις εξελίξεις ως το τέλος του μήνα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να κινηθείτε επαγγελματικά.


Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου
Ο Ερμής και ο Άρης στο ζώδιό σας δημιουργούν ισχυρές πιέσεις κυρίως στους τομείς των σχέσεων και των συνεργασιών. Αν κάτι δεν πήγαινε καλά με τα παραπάνω, μπορείτε τώρα με δική σας πρωτοβουλία να αλλάξετε τα δεδομένα και να φέρετε ανθρώπους και καταστάσεις με το μέρος σας. Ούτως ή άλλως, πλησιάζοντας προς τα μέσα του μήνα, θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται πολλά πράγματα υπέρ σας. Μην πιστέψετε όμως ότι θα σταματήσουν το φορτωμένο πρόγραμμα και η πολλή δουλειά.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρείτε τα με μια παλιά σχέση.


Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου
Ο Δεκέμβριος προχωράει, αλλά η κούραση, ψυχολογική και σωματική, μερικές φορές αυξάνεται αντί να υποχωρεί. Μετά το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και αυτά που θα δίνετε θα έχουν μια καλή αναλογία με αυτά που θα παίρνετε. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα όμως προσέξτε τα έξοδα που ίσως σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και κυρίως μην έχετε απαιτήσεις από τον σύντροφό σας. Αργότερα μπορείτε να ζητήσετε ό,τι θέλετε, τώρα όμως δεν σας παίρνει.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματικές συζητήσεις.


Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου
Θεωρώ την εβδομάδα θετική, τόσο για τα ερωτικά όσο και για τα οικονομικά σας, αφού οι πλανητικοί συσχετισμοί είναι ευνοϊκοί. Μπορείτε να κάνετε μια νέα και αξιόλογη γνωριμία ή να επαναπροσδιορίσετε μια σχέση που παραλίγο να τελειώσει άδοξα το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, αυτό το διάστημα προσφέρεται για να ενισχύσετε το εισόδημά σας ή έστω να βάλετε τις βάσεις που θα το ενισχύσουν τους επόμενους μήνες. Ο Άρης στον Αιγόκερω βοηθά ακόμη στο να συνειδητοποιήσετε τους στόχους σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ικανοποίηση στα ερωτικά σας.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed