Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010
Καλά Χριστούγεννα θα κάνει μονάχα ο Ολυμπιακός, που κέρδισε στη Λάρισα, ξέφυγε στο +5 από τον Παναθηναϊκό και έκλεισε ως πρωταθλητής χειμώνα τον πρώτο γύρο. Η 15η αγωνιστική σημαδεύτηκε κι από ένα σπάνιο γεγονός, καθώς έχασαν την ίδια μέρα Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης.

Ο Ολυμπιακός σκόραρε με αυτογκόλ του Κατσιαρού στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο και κυριάρχησε, ενώ στο δεύτερο πίεσε η Λάρισα που δικαίως διαμαρτύρεται για πέναλτι (ανατροπή Μετίν) το οποίο δεν της δόθηκε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε 51 χρόνια Α' Εθνικής, 38 φορές ο πρωταθλητής χειμώνα πανηγύρισε στο τέλος την κατάκτηση του τίτλου.
Την τελευταία δεκαετία, δυο φορές μονάχα σημειώθηκε ανατροπή. Τη σεζόν 2002-03 (χειμώνα ο Παναθηναϊκός, τίτλο ο Ολυμπιακός) και το αντίστροφο την αμέσως επόμενη περίοδο.

ΠΑΟΚ και Άρης προσγειώθηκαν ανώμαλα στην ελληνική πραγματικότητα, μετά τους ευρωπαϊκούς θριάμβους μεσοβδόμαδα και τις προκρίσεις στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ έχασε στην Κέρκυρα με 2-1 και ο Άρης με 0-2 στην έδρα του από την Skoda Ξάνθη.

Μέχρι και με αποχώρηση απείλησε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τη νέα αποτυχία της ΑΕΚ, που ηττήθηκε στο Καυταντζόγλειο από τον Ηρακλή με 2-0.

Το Σάββατο ο Ολυμπιακός Βόλου με το γκολ του Μόνχε έδωσε την χαριστική βολή στον Παναθηναϊκό. Με τη λήξη εκτυλίχθηκαν σκηνές ...ροκ, οπαδούς του Παναθηναϊκού να κυνηγάνε τους παίκτες και τον πρόεδρο Νικόλα Πατέρα να προειδοποιεί με αποχώρηση από την προεδρία, με  δήλωση που έκανε το βράδυ της Κυριακής.

Ο Ατρόμητος με τον Σαγκανόφσκι πήρε στο 92' βαθμό (1-1) στην Καβάλα. Στο “μηδέν” Πανιώνιος και Αστέρας, δεύτερη σερί νίκη του Εργοτέλη (2-0 τον Πανσερραϊκό).

πηγή: Ελευθεροτυπία

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed