Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

«Περίεργες» δονήσεις


Διανύουμε το διάστημα μεταξύ δύο εκλείψεων. Η δεύτερη έκλειψη-Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 10/12 στο ζώδιο των Διδύμων, ωστόσο ήδη από αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε την ιδιαίτερη δόνησή της, καθώς διαφαίνεται πιο δύσκολη από πλευράς έντασης και επιρροών.





Κριός
21 Μαρτίου-19 Απριλίου
Στην πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου έχετε συσσωρεύσει τόση ένταση, αγανάκτηση και οργή, που νιώθετε έτοιμοι να βάλετε τις φωνές σε όποιον σάς προκαλέσει. Η έκλειψη που έρχεται κάνει το νευρικό σας σύστημα ακόμη πιο ευερέθιστο και σας προκαλεί να τα πείτε έξω από τα δόντια σε όποιον τολμήσει να σας αμφισβητήσει. Αυτή η περίοδος συνδέεται και με κάποιες μετακινήσεις (πιθανόν ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους) ή με κάποιες συμφωνίες. Πρόκειται, πάντως, για μια πολυέξοδη εβδομάδα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διευθετήστε εκκρεμότητες.


Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου
Πώς γίνεται όλα στη ζωή σας να στρέφονται γύρω από τα οικονομικά; Επειδή τα οικονομικά σχετίζονται και με την αυτοπεποίθησή σας, φαίνεται ότι και με την επικείμενη έκλειψη θα μπείτε στον χορό των διεκδικήσεων, των δανειοδοτήσεων και της αγωνίας να καλύψετε χρέη και οφειλές παλαιότερων εποχών. Είναι αλήθεια ότι ο Δεκέμβριος σας βρίσκει σε καλύτερη φόρμα σε ό,τι αφορά την ισορροπία εσόδων - εξόδων, παρ’ όλα αυτά απέχετε αρκετά από το να νιώσετε πλήρως ικανοποιημένοι. Η νέα θέση της Αφροδίτης τονώνει τη διάθεση και τα ερωτικά σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε τα οικονομικά σας.



Δίδυμοι
21 Μαΐου-21 Ιουνίου
Αυτή η εβδομάδα είναι από τις πλέον σημαντικές των τελευταίων μηνών για εσάς, αφού σας οδηγεί σε τελεσίδικες αποφάσεις υπό το καθεστώς πίεσης. Κατά έναν περίεργο τρόπο όλοι ζητούν ένα κομμάτι της προσοχής, της ενέργειας και του χρόνου σας και το σπουδαιότερο είναι ότι δεν μπορείτε να αρνηθείτε, εφόσον οι περισσότεροι από τους αιτούντες είναι προσφιλή σας πρόσωπα (σύντροφος, συνεργάτες, γονείς κτλ.). Αν υπάρχουν σχέσεις ή συνεργασίες που έχουν δείξει τις αδυναμίες τους από καιρό, τώρα φθάνουν σε οριακό σημείο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Απαλλαγείτε από βαρίδια.


Καρκίνος
22 Ιουνίου-22 Ιουλίου
Λίγο προτού ξεκινήσει ο αγώνας για επικράτηση, αναγνώριση και περισσότερη εξουσία στην επαγγελματική σας ζωή, έχετε να σκεφτείτε πολύ, όπως και να παρατηρήσετε με πιο καθαρό μυαλό τι γίνεται γύρω σας και βέβαια πρέπει να προφυλάξετε με κάθε τρόπο την υγεία του σώματος και της ψυχής σας. Η Πανσέληνος στους Διδύμους επιφυλάσσει ένα οργιαστικό παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα, το οποίο θα σας γίνει γνωστό κοντά στα Χριστούγεννα, καθώς επίσης και την ανάγκη σας για περισσότερη εξυγίανση.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναζητήστε υποστηρικτές!


Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου
Βιώνετε μια περίοδο «σχιζοφρένειας». Από τη μία νιώθετε μόνοι και έχετε ανάγκη να βγείτε, να κάνετε νέες σχέσεις και γνωριμίες και να ερωτευθείτε και από την άλλη μόλις βρεθείτε στις κατάλληλες συνθήκες σάς πιάνουν οι κλειστές σας και δεν μπορείτε να αξιοποιήσετε όποιες ευκαιρίες και αν προκύψουν. Σιγά σιγά από αυτή την εβδομάδα θα αρχίσετε να συνέρχεστε και να είστε πιο ξεκάθαροι στις επιθυμίες σας και πιο σίγουροι για τις επιλογές σας. Η Πανσέληνος-έκλειψη μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση στο φιλικό περιβάλλον.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διασκεδάστε έξω!


Παρθένος
23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου
Η Πανσέληνος-έκλειψη Σελήνης που αρχίζει ήδη να σας επηρεάζει στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής καταξίωσης φέρνει κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές ή και ανατροπές σε ένα προκαθορισμένο σχέδιό σας. Ίσως πρέπει να κάνετε έναν επανασχεδιασμό, να αλλάξετε παραμέτρους ή να ζητήσετε κάποιες συμβουλές από ανθρώπους που εμπιστεύεστε στον επαγγελματικό χώρο. Και στην οικογένεια ή στο σπίτι, πάντως, τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα ήσυχα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα βοηθήσει τουλάχιστον τα ερωτικά σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βελτιώστε τα ερωτικά σας.


Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου
Η επόμενη έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται σε ένα φιλικό σας ζώδιο και έτσι δεν πρόκειται να σας επηρεάσει (τουλάχιστον όχι άμεσα). Θα σας επηρεάσει μέσω των άλλων, κυρίως σε θέματα επικοινωνίας και συνεννόησης. Αν συνεργάζεστε ή συμβιώνετε με Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, δείξτε κατανόηση για τα προβλήματά τους. Κατά τα άλλα, αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις ή κάποιον επαγγελματικό στόχο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέα επαγγελματικά δεδομένα.


Σκορπιός
24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου
Η περίοδος αυτή κάνει πιο έντονες μερικές εμμονές που σας κατακλύζουν τελευταία. Εμμονές για μια σχέση, μια δουλειά ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση που ενέχει ίντριγκα. Ευτυχώς, εκτός από εμμονές, έχετε και καλές ιδέες και έμπνευση. Αυτή η εβδομάδα φέρνει βελτίωση και στον οικονομικό τομέα, ίσως με τη μορφή έξτρα απολαβών. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να φέρει και την κορύφωση σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που έχει ξεκινήσει από καιρό, στην πραγματικότητα όμως σας διαφωτίζει σχετικά με την πορεία μιας κατάστασης.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εξασφαλίστε αποδοχή.


Τοξότης
23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου
Με μια έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων έρχεται ο Δεκέμβριος. Μια Πανσέληνο-έκλειψη που θα σας φέρει ενώπιον μεγάλων υποχρεώσεων. Λίγο από εδώ και λίγο από εκεί, έχετε καταφέρει να μοιραστείτε σε χίλια κομμάτια τον τελευταίο καιρό για να τα προλάβετε όλα. Βέβαια, η καριέρα σας βρίσκεται μάλλον στα καλύτερά της, σκεφτείτε ωστόσο και λίγο την προσωπική ζωή και την υγεία σας. Όσο και αν το επιδιώκετε, δεν μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα όλων, ούτε μπορείτε βέβαια να κάνετε 50 δουλειές σε ένα 24ωρο!

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια οικονομική ανάσα.


Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει κάτι παραπάνω για την προσωπική και ερωτική ζωή σας, υπάρχει ωστόσο και αυτή η Πανσέληνος-έκλειψη τον Δεκέμβριο που σας δημιουργεί μια αναστάτωση στα επαγγελματικά. Ίσως μάλιστα εσείς να μην εμπλέκεστε άμεσα στη δημιουργία της έντασης, αλλά να είστε οι αποδέκτες μιας κατάστασης που έχει φθάσει σε οριακό σημείο είτε με συνεργάτες είτε με συναδέλφους. Ένα άλλο σημείο που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αυτή την περίοδο είναι ο τομέας της υγείας, που είναι αρκετά ευάλωτος.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Στηρίξτε έναν συνάδελφο.


Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου
Ο Δεκέμβριος σας ωθεί να εξετάσετε με μεγαλύτερη προσοχή την προσωπική σας ζωή, κυρίως την ερωτική σας σχέση ή το ζήτημα ενός παιδιού, αν έχετε ή αν σκέφτεστε να κάνετε. Κάτι από τα παραπάνω ενδέχεται να σας προβληματίσει με τρόπο ίσως ανατρεπτικό. Βλέπετε, μια έκλειψη δημιουργεί πάντα μεγάλη ένταση, ακόμη και αν αυτή δεν είναι αρνητική προς το ζώδιό σας. Αν σχετίζεστε με κάποιον/κάποια από την ομάδα «υψηλού κινδύνου» της έκλειψης (Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη ή Ιχθύ), δείξτε ψυχραιμία.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εκφράστε τα αισθήματά σας.


Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου
Προβλήματα, ανατροπές, καθυστερήσεις, εντάσεις στο σπίτι, στη δουλειά ή στα ερωτικά είναι μερικά από τα, δυστυχώς, όχι και τόσο ευοίωνα σενάρια της Πανσελήνου-έκλειψης που έρχεται τον Δεκέμβριο σε κόντρα με το ζώδιό σας. Οι γεννημένοι κοντά στις 10/3 θα ταλαιπωρηθείτε περισσότερο, όλοι ωστόσο οι Ιχθύες, με τον Άρη απέναντί σας, θα έχετε μερίδιο στην ένταση της περιόδου. Τουλάχιστον, με μια αδύναμη μεν, ευεργετική δε όψη της Αφροδίτης, θα έχετε συμπαράσταση από το φιλικό περιβάλλον.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μείνετε ψύχραιμοι.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed