Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Για την...γκαντεμιά της όταν οι παπαράτσι ανακάλυψαν την σχέση της με τον Θέμη Σοφό μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στους καλούς της φίλους Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα.

Όπως αποκαλύφθηκε στο Πρωινό mou, πέρυσι τα Χριστούγεννα, διεθνές πρακτορείο φωτογραφιών αναζητούσε απεγνωσμένα τον Πάρη Κασιδόκωστα, ο οποίος εκείνη την περίοδο έκανε σερφ στις Μαλδίβες. Όταν οι υπεύθυνοι του πρακτορείου τηλεφώνησαν στην εφημερίδα Real Life με την οποία συνεργάζονταν, για να τους πούν εάν έχουν βρει ή όχι τον Πάρη Κασιδόκωστα, οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας που δημοσίευσε τελικά τις φωτογραφίες άκουσαν τον φωτογράφο να τους λέει: «Τον Πάρη δεν τον βρήκα, βρήκα όμως μία ελληνίδα παρουσιάστρια με έναν επίσης Ελληνα δικηγόρο. Μίλησα και με το ξενοδοχείο όπου μένουν και μου το επιβεβαίωσαν! Σας στέλνω τις φωτό τους. Δεν ξέρω ποιοι είναι αλλά θα σας στείλω το υλικό».

Κοινώς, για άλλο πήγαιναν και άλλον βρήκαν!
«Είναι ο άντρας μου και με κάνει να ονειρεύομαι τον ρόλο μου ως μητέρα», είπε η Σταματίνα που λίγη ώρα πριν σαν καλή νοικοκυρά που γίνεται σιγά σιγά, μαγείρεψε κιόλας για το Πρωινό mou.

Η πρόταση γάμου ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής της, είπε η παρουσιάστρια του Πολύ Μπλα Μπλα. «Πιστεύω ότι ήξερε πως θα του πω ναι. Πέρα από αυτό όμως και περίμενα και εγώ ότι θα μου κάνει πρόταση».

Νυφικό δεν έχει βρει ακόμη, αλλά μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι που θα γίνει ο γάμος της στο Κτήμα Νάσιουτζικ, έχει καιρό…
Star.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed