Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Το έλκυθρο του Αϊ-Βασίλη το μόνο αξίοπιστο μέσο μεταφοράς!Πλησιάζουν Χριστούγεννα και το μόνο μεταφορικό μέσο που θα λείτουργει φέτος στην Έλλαδα είναι το έλκυθρο του Άγιου Βασίλη!Ο Ρούντολφ να είναι καλά και με την κάλη όπως πάντα πρόθεση του Άγιου θα μετακινηθούμε εντός των Αττικών συνόρων!

Δεν είναι αστείο είναι η ελληνική πραγματικότητα.Από σήμερα μέχρι και τη Πέμπτη οι εργαζόμενοι σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ανακοίνωσαν απεργιάκα μπαράζ με 24ωρες απέργιες και στάσει εργασίας!

Αναλυτικότερα:Σήμερα Κυριακή 12/10 έχουμε εξάωρη στάση εργασίας απο τις 10 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα με άλλα λόγια τις ώρες λειτούργιας των εμπορικών καταστημάτων.

Δευτέρα 13/10 εξάωρη στάση εργασίας απο τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.
Τρίτη 14/ 24ώρη απεργία.

Τετάρτη 15/10 έχουμε στάση εργασίας απο την έναρξη της βάρδιας ψς τις 9 το πρωί και απο τις 5 ως την λήξη της βάρδιας.Τα Μ.Μ.Μ δηλαδή θα λειτουργούν κανονικά απο τις 9-5 προκειμένου να γίνει η μεταφόρα του κόσμου που θα θελήσει να συμμετάσχει στη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.

Πεμπτη 16/10 24ώρη απεργία και πάλι.


Στον απεργιακό χορό θα συμμετάσχει και η Ο.Τ.Ο.Ε(Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεως Ελλάδος).
Οι Τραπεζουπάλληλοι ανάκοινωσαν 48ωρη απεργία την Τρίτη 14 και Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις την Τρίτη στις 13:00 στο Σύνταγμα και την Τετάρτη στις 11:00 στο Πεδίο του Άρεως!

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed

back to top