Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Χθες παρακολουθήσαμε την αναμέτρηση ανάμεσα στον Μανώλη και τη Χρύσα, οι οποίοι «πάλεψαν» για την παραμονή τους στον διαγωνισμό για την ανάδειξη του πρώτου master chef στην Ελλάδα.

Οι δύο παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι όχι με μία αλλά με δύο αναμετρήσεις… Αρχικά, τους δόθηκε μια σούπα μινεστρόνε, την οποία έπρεπε να δοκιμάσουν και να πουν σωστά τα υλικά που περιείχε.

Για κάθε σωστή απάντηση κέρδιζαν έναν βαθμό, ενώ είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τρία λάθη. Η Χρύσα συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς, ενώ ο Μανώλης 10!

Ήρθε η ώρα της δεύτερης δοκιμασίας. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να εκτελέσουν σωστά ένα πιάτο που τους παρουσίασαν οι κριτές, και τόσο η γεύση όσο και το στήσιμο του πιάτου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Ο βαθμός από την πρώτη δοκιμασία συμψηφίστηκε με τη βαθμολογία των κριτών από τη δεύτερη και προέκυψε το αποτέλεσμα. Η Χρύσα απέσπασε συνολικά 14 βαθμούς και αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Σήμερα στο «Master Chef» θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο MasterClass, όπου η Ευγενία κάνει την ανατροπή και αποδεικνύεται η «καλύτερη μαθήτρια» του διαγωνισμού. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ανοίγει παραδοσιακό φύλλο και μαθαίνει νέες τεχνικές στα παιδιά. Ο Γιάννης Λουκάκος ανοίγει το «κουτί του» και εκπλήσσει τους διαγωνιζόμενους.

Τέλος, ένα μαγειρικό δίδυμο αφήνει «άφωνους» τους 7 καλύτερους με τις τεχνικές του…

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed