Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010
Ένα τετ-α-τετ που είχαν αμέσως μετά την προπόνηση του Ολυμπιακού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Κώστας Μήτρογλου, αναστάτωσε τους "ερυθρόλευκους" λίγες ώρες πριν από το σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη!

Το περιβάλλον του παίκτη υποστήριξε ότι ο Βαλβέρδε του είπε "βρες ομάδα και φύγε", ενώ ο προπονητής όπως ενημέρωσε και την διοίκηση είπε πως ο ίδιος ο διεθνής άσος έθεσε θέμα αποχώρησής του.

Ο Βαλβέρδε έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν τον πληροφόρησαν για τα λεγόμενα του παίκτη. Δεν έκρυψε την δυσφορία του και μάλιστα ήταν κατηγορηματικός.


Σύμφωνα με τον Ισπανό κόουτς η συνάντηση δεν κράτησε πάνω από 20 δευτερόλεπτα, ο Μήτρογλου του είπε ότι αφού "δεν υπολογίζεται είναι προτιμότερο να ψάξω ομάδα να συνεχίσω την καριέρα μου" και ο Βαλβερδε τον παρέπεμψε στη διοίκηση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλώντας αργά το βράδυ με τους ανθρώπους της ομάδας δεν έκρυψε την δυσφορία του για την συμπεριφορά του διεθνή άσου: "Είναι δυνατόν να μη παίζουν ο Πάντελιτς και ο Ρόμενταλ και να έχουμε πρόβλημα με τον Μήτρογλου" έλεγε ο Βαλβέρδε.

Υπάρχει, μάλιστα, και κάτι άλλο που επισήμανε ο "ερυθρόλευκος" προπονητής: "Είναι η τρίτη φορά που μιλάω μαζί του και αμέσως μετά γίνεται θόρυβος μέσω των ΜΜΕ"

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ ο Μήτρογλου υπέπεσε σε σοβαρό ολίσθημα καθώς ... αναστάτωσε την ομάδα παραμονή ενός σημαντικού αγώνα.

"Πάνω απ' όλους μπαίνει η ομάδα" ήταν η απάντησή τους στην ερώτηση "και τί θα γίνει με τον Μήτρογλου;" Προφανώς για όλα θα ενημερωθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που σε τέτοια θέματα λειτουργεί πολύ δυναμικά.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Μήτρογλου δύσκολα μπορεί να έχει μέλλον στον Ολυμπιακό. Ο Βαλβέρδε δεν δείχνει να τον υπολογίζει, ο ίδιος δεν ... ανέχεται να μένει εκτός αποστολής και το πρόβλημα είναι προφανές. Λέγεται ότι ο Πανιώνιος έχει ενδιαφερθεί να αποκτήσει τον διεθνή σέντερ-φορ.

Πάντως, ο Βαλβέρδε ζήτησε σε πιθανή συνάντηση με τον Μήτρογλου να δώσει και ο ίδιος το παρών!

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed