Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010
Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Η σημερινή μέρα δεν ευνοεί σε καμία περίπτωση οικονομικές κινήσεις αλλά και υπογραφές συμβολαίων για αγορές. Μείνετε μακριά από τη δράση, δίνοντας στον εαυτό σας τη δυνατότητα να επαναξιολογήσει κινήσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα μέσα από μια δεύτερη, πιο ολοκληρωμένη σκέψη.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό σάς ωθεί σήμερα σε συνειδητοποιήσεις μέσα από συζητήσεις με κοντινά πρόσωπα που αφορούν συναισθηματικές και ψυχολογικές σας καταστάσεις. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα διεκδικείστε όλα αυτά που αισθάνεστε ότι σας αναλογούν, χωρίς όμως φόρτιση και αντιπαραθέσεις.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό αλλά και η εύνοια της Αφροδίτης σας ωθούν σήμερα σε διεκδικήσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα και όλα δείχνουν πως θα δικαιωθείτε. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στη σαφήνεια όσων λέτε αλλά και στις ρεαλιστικές επιλογές.

Κριός
(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Η δύσκολη όψη της Σελήνης, του Ηλιου και του Αρη δημιουργεί σήμερα κλίμα αστάθειας, ασάφειας, ανατροπών και καθυστερήσεων. Αποφύγετε να βασιστείτε στα όσα λέγονται και μη βιαστείτε να περάσετε σε κλίμα αντιπαράθεσης στον προσωπικό τομέα. Καλό είναι να μην υπογράψετε σήμερα συμβόλαια και οικονομικές συμφωνίες.

Ταύρος
(20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε οικογενειακές αντιπαραθέσεις, συναισθηματικές προστριβές και επαγγελματικές διευθετήσεις, βάζοντας οριστικά τα πράγματα στη θέση τους. Ο Αρης, ο Ηλιος και ο Πλούτωνας, άλλωστε, σε ευνοϊκή όψη σάς βοηθούν ενδυναμωτικά προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντάς σας τα ψυχικά αποθέματα αλλά και τις ευκαιρίες ώστε να υλοποιήσετε μια θετική πορεία πραγμάτων.

Δίδυμοι
(21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Η όψη της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό και ο ανάδρομος Ερμής σάς φέρνουν σήμερα αντιμέτωπους τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα με περίπλοκες καταστάσεις και αποκαλύψεις που θα απαιτήσουν αρκετή ενέργεια αλλά και προσεκτικές κινήσεις από σας. Κρατήστε απόσταση από ό,τι μπορεί να σας εκθέσει, ώστε τα ζητήματα αυτά να επιλυθούν χωρίς να καταρρεύσετε.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Η είσοδος του Ηλιου στο απέναντί σας ζώδιο του Αιγόκερου αλλά και οι επιρροές του Αρη και της Αφροδίτης σας δίνουν σήμερα τη διάθεση να διεκδικήσετε δυναμικά τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα αυτά που σας αναλογούν. Διαφοροποιήστε τα κακώς κείμενα όχι με θυμό προς τους άλλους, αλλά με αγάπη προς τον εαυτό σας.

Λέων
(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Αποφύγετε υπερενθουσιασμούς και λάθος εκτιμήσεις και μη βιαστείτε να ρισκάρετε σε κάθε τομέα πριν να είστε βέβαιοι εξετάζοντας κάθε παράμετρο. Στον συναισθηματικό τομέα αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις και μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε με νέες γνωριμίες, διότι εγκυμονούν πλάνες και εξαπατήσεις, αλλά και πισωγυρίσματα σε σχέσεις που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν.

Παρθένος
(23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Η δύσκολη όψη του ανάδρομου Ερμή σάς εφιστά την προσοχή σε επαγγελματικές και οικονομικές ανατροπές, αλλά και καθυστερήσεις και εντάσεις. Κινηθείτε εξετάζοντας προσεκτικά όλες τις παραμέτρους, κλείνοντας οριστικά φαύλους κύκλους και αποφεύγοντας σκοπέλους, τόσο στον οικογενειακό όσο και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.

Ζυγός
(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Καταστάσεις, τόσο οικογενειακές όσο και συναισθηματικές, που εδώ και καιρό εκκρεμούν, μην αφήνοντάς σας να ηρεμήσετε, βγαίνουν στο προσκήνιο, αλλά αυτή τη φορά με αρκετά θετικό τρόπο ώστε να επαναξιολογηθούν. Στον οικονομικό τομέα οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αρκετές και το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να τις αξιοποιήσετε.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Ξεκαθαρίσματα τα οποία καθυστερούν εδώ και καιρό, έρχονται τον τελευταίο καιρό στο προσκήνιο κάτω από μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα και ζητούν επίλυση. Παρόλα αυτά, η εύνοια της Αφροδίτης και της Σελήνης αλλά και του Δία και του Ουρανού σήμερα, σας δίνουν όλες τις εναλλακτικές λύσεις και ένα ιδιαίτερα υποστηρικτικό περιβάλλον, ώστε να βγείτε νικητές.

Τοξότης
(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Η Σελήνη σήμερα σε καλή όψη με τον Δία σάς ευνοεί τόσο στον προσωπικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Χειριστείτε με ψυχραιμία και σταθερότητα οικογενειακές αλλά και προσωπικές σας σχέσεις, αποφεύγοντας να φθαρείτε και θέτοντας ξεκάθαρα τα όριά σας. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε κάποια αγορά ή συμβόλαιο, κάντε το στο τέλος του μήνα.

ΤΑ ΝΕΑ

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed