Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010
Με την φράση «Δεν αισθάνομαι κανένα μίσος για όσους μου επιτέθηκαν χθες» θέλησε ο Κωστής Χατζηδάκης να κλείσει το θέμα του ξυλοδαρμού που δέχτηκε εχθές κατά τη διάρκεια της πορείας των απεργών!

Ο κ. Χατζηδάκης είναι σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαράς που είναι στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε και με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Ελ. Οικονόμου και ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να συλληφθούν οι δράστες της άνανδρης επίθεσης στον κ. Χατζηδάκη ώστε να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ο κ. Χατζηδάκης, που είναι καλά στην υγεία του και έχοντας ξεπεράσει το αρχικό σοκ από την επίθεση που δέχθηκε, ευχαριστεί τον αστυνομικό και τους πολίτες που τον προστάτευσαν, αλλά και όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο, ενώ σύμφωνα με πολιτικούς του φίλους δεν θα υποβάλλει μηνύσεις.



Είναι αστείο τελικά το "επάγγελμα' του πολιτικού να τρως ξύλο και ενώ να θέλεις στην επόμενη πορεία να θέλεις να στείλεις τα ματ να τους τσακίσουν όλους εσύ να βγαίνεις και να δηλώνεις "Δεν αισθάνομαι κανένα μίσος για όσους μου επιτέθηκαν χθες"!!

Αλλά είναι ακόμα πιο νοσηρό η επόμενη δήλωσή  "είναι ανάγκη να κατανοήσουμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά με το μίσος και με τη βία"!


"Αγαπητέ κύριε Χατζηδάκη" ενώ λυπάμαι για την κατάστασή σας και για την επίθεση που δεχτήκατε θα ήθελα να σας υπενθυμίσω κάποιες αλήθειες!Η βία γεννάει βία!Η βία που έχετε ασκήσει εσείς και οι όμοιοι σας στον Ελληνικό λαό είναι πιο άγρια απο την επίθεση που εσείς δεχτήκατε χθες!Εσείς μετά την επίθεση σας κάνατε μια τυπική ξύλινη δήλωση "δεν αισθάνομαι μίσος" και λύσατε το θέμα!Ο Έλληνας όμως που γρονθοκοπάται κάθε μέρα δεν μπορεί να δηλώσει τίποτα!Ούτε αν σας μισεί ούτε αν σας αντέχει!Ναι φωνάζει,απεργεί κ.λ.π αλλά Κύριε Χατζηδάκη σας ξαναψηφίζει, εσάς και τους ομοίους σας!Συνεπώς στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί!Μην υποκρίνεστε τον καλό Σαμαρείτη.

Τέλος κύριε Χατζηδάκη απο το βήμα πους σας δίνει η βουλευτική σας ιδιότητα είπατε τι είναι ανάγκη να καταλάβει ο Έλληνας για να πάει μπροστά η χώρα του!Μια γελοία δήλωση που δείχνει το μεγαλείο της ανοησίας σας!Πρώτον στους ανθρώπους που βιάζετε καθημερινά τους νουθετείτε να μην έχουν μίσος και μην θεωρούν λύση την βία!Πόσο εύκολο το θεωρείτε εσείς αυτό?!Την βία που εσείς δεχτήκατε είναι η βία που εσείς δημιουργήσατε!Συνεπώς αρχικά σταματήστε να ξυλοκοπάτε τον Ελληνικό Λαό για να σταματήσει και εκείνος να θέλει να σας σπάσει τα μούτρα αν σας πετύχει απο κοντά!


Αλλά το πιο βασικό είναι ότι θεωρείτε το μίσος και την βία αυτά που κρατάνε πίσω την Ελλάδα!Περίεργο και εμείς θεωρούσαμε ότι οι μίζες,τα ρουσφιέτα,τα άσπρα κόκκινα κίτρινα μπλε παιδιά,τα κλεμμένα ευρωπαϊκά κονδύλια,οι "χαμένες" επιχορηγήσεις,η φούσκα του Χρηματιστηρίου,οι βίλες,τα "αναψυκτήρια",το Βατοπέδι, η Siemens,ο Ζαχόπουλος,η Ολυμπίαδα, οι πολυτελή γάμοι βουλευτών στο Παρίσι,κ.λ.π κ.λ.π κ.λ.π είναι αυτά που κρατάνε πίσω την Ελλάδα...Απόσταση απόψεων να το πω ή μήπως τελικά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις ...ΒΑΡΑ!?

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed