Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

«Δύσκολα» χαρακτήρισε η Λίτσα Πατέρα τα πράγματα για το 2011.

Η δημοφιλής αστρολόγος, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, και όπως είπε «είναι η πρώτη φορά που δυσκολεύομαι και που δεν έχω διάθεση να κάνω προβλέψεις, γιατί κυριαρχεί ένα περίεργο πνεύμα γύρω μας».Οπλειστείτε λοιπόν με δύναμη και υπομονή, γιατί σύμφωνα με τη Λίτσα, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου έχουμε να δούμε πολλές δυσκολίες και ανατροπές. Συγκεκριμένα, για το 2011 τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι:


Το Α΄ Εξάμηνο: Οι Κριοί, οι Δίδυμοι, τα Λιοντάρια,οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι.

Το Β΄ Εξάμηνο (και για έναν ολόκληρο χρόνο): οι Ταύροι, λίγο καλύτερα θα είναι οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι θα είναι πολύ καλά, οι Σκορπιοί θα παντρευτούν και καλύτερα θα είναι και οι Ιχθείς.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο είναι:

Κριοί: Αυτή την περίοδο πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί. Όμως από 22/1 που ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο τους, τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Καλό είναι να μελετήσουν πολύ προσεχτικά σχέσεις και συνεργασίες, αν τους ενδιαφέρουν.

Ταύροι: Τα θέματα που τώρα τους απασχολούν όπως για παράδειγμα σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις, θα αποδώσουν από τις 5/6 και μετά.

Δίδυμοι: Από τον Ιανουάριο και μέχρι τον Ιούνιο, σιγά σιγά καλυτερεύουν τα πράγματα, ενώ αναθερμαίνεται και η ερωτική τους ζωή. Θα είναι μια θαυμάσια περίοδος και μια καλή χρονιά για να σταθεροποιήσουν τη ζωή και τα σχέδια τους(γάμοι, συνεργασίες, παιδιά).

Καρκίνοι: Θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί το Α΄εξάμηνο. Μια υπεραισιόδοξη τάση και μια γρήγορη κίνηση ίσως να μην βγει σε καλό. Καλό είναι να μην αποφασίσουν κάποιον βιαστικό γάμο, μια δουλειά, η μια επέκταση.

Λέοντες: Θα είναι σε καλύτερη φάση από τις 22/1 και μετά. Τα πράγματα αλλάζουν για τη ζωή τους, ενώ ανοίγονται και νέοι δρόμοι. Να προσέχουν τη δουλειά και την υγεία τους.

Παρθένοι: Από τον Ιούνιο και για έναν ολόκληρο χρόνο, ανοίγεται ένας θεαματικός δρόμος, γεμάτος ευχάριστες αλλαγές που θα τους κάνουν να ξεχάσουν τα προβλήματα του παρελθόντος.

Ζυγοί: Πρέπει να προσέχουν γιατί είναι μια περίεργη χρονιά που κινείται μεταξύ χωρισμού και γάμου.

Σκορπιοί: Η καθημερινή ζωή μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά από το Β’ εξάμηνο ευνοούνται γάμοι και συνεργασίες.

Τοξότες: Μπορούν να ελπίζουν πολλά από τις 22/1 και μέχρι τις 5/6, γιατί τα καλύτερα έρχονται. Επωφεληθείτε.

Αιγόκεροι: Δεν είναι στην καλύτερη τους φάση. Πολλές οι αλλαγές καθώς συνειδητοποιούν πράγματα που τους προβληματίζουν. Από το Β’ εξάμηνο όμως θα πάνε καλύτερα τα πράγματα και θα βρεθούν λύσεις για τα τρέχοντα προβλήματα.

Υδροχόοι: Θα είναι πολύ καλά από τις αρχές του χρόνου. Η ζωή τους σταθεροποιείται και συμβαίνουν πολλές αλλαγές.

Ιχθείς: Να ελπίζουν στο Α΄εξάμηνο βελτίωση των οικονομικών τους και στο Β΄εξάμηνο, την βελτίωση της καθημερινής τους ζωής.

Star.gr

1 απόψεις:

Birdi Birdi είπε...

Να πω κάτι άσχετο?Μ'αρέσει πολύ η φωτογραφία!!!

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed