Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Με μια ανθοδέσμη και ένα σημείωμα συγνώμης θέλησε να αποκαταστήσει ο Λάκης Λαζόπουλος ένα από τα «θύματά» του! Πρόκειται για πρωτοφανή κίνηση του «mr. Αλ Τσαντίρι» καθώς ο ίδιος προτάσσει τον χαρακτήρα της σάτιρας όσες φορές έχει δεχθεί επικρίσεις για τα λεγόμενά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», ο Λάκης έσπευσε να ζητήσει άφεση αμαρτιών από το στέλεχος της γενικής γραμματείας ισότητας, Δώρα Κατσιβαρδάκου, την οποία διακωμώδησε στην εκπομπή της περασμένης Τρίτης.

«Αυτή, στην προηγούμενη ζωή, κάπου είχε πιαστεί το φουστάνι της, γιατί δεν φαίνεται τύπος γυναίκας που έχει στραβοπιαστεί από το στρινγκ της(…) ή πήγαινε να φάει και της πήρανε το φαγητό. Τι να πω;», είπε ο παρουσιαστής του «Τσαντιριού» δείχνοντας πλάνα από ομιλία στη Βουλή της κας. Κατσιβαρδάκου, η οποία αντιμετωπίζει αναπνευστικό πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα, οι δηλώσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις αλλά και ακόμα ένα εξώδικο προς την τηλεόραση του Alpha. Όπως ανέφερε στην διαμαρτυρία της η γενική γραμματεία ισότητας, «τη δυσκολία να αναπνεύσει, οι συνεργάτες του κ. Λαζόπουλου και ο ίδιος, χωρίς να εξετάσουν τα δεδομένα, τη διακωμώδησαν αδίκως, προσβάλλοντας την με έργο και λόγο».

Μάλλον ο Λάκης κατάλαβε πως κάπου μπερδεύτηκε και ζήτησε συγνώμη, ενώ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν στο «Αλ Τσαντίρι» της νέας χρονιάς θα σχολιάσει και δημόσια το περιστατικό.
star.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed