Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010
Συνεργασία πρότεινε ο Γιάννης Λουκάκος σε παίκτη-έκπληξη του Master Chef και τελικά τον προσέλαβε στο εστιατόριο του. Ποιον νεαρό παίκτη του Master Chef προσέλαβε ο Γιάννης Λουκάκος;

«Δεν σου δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να συμμετέχεις σε ένα τέτοιο πρόγραμμα», δήλωσε ο κριτής του Master Chef, Γιάννης Λουκάκος που γοήτευσε πολλές γυναίκες. Παράλληλα, τόνισε πως μέσα από το ριάλιτι έγινε περισσότερο γνωστός, ενώ αποκάλυψε πως πήρε στην κουζίνα του έναν από τους παίκτες.

Κάνοντας την αυτοκριτική του λίγο πριν το φινάλε του προγράμματος, ο Γιάννης Λουκάκος υποστήριξε πως ίσως ήταν λίγο αυστηρός στα σχόλιά του, ενώ πρόσθεσε πως οι δύο καλύτεροι έφτασαν στον τελικό και μεταξύ τους είχαν ελάχιστες διαφορές.

«Αυτό που έμαθα είναι ότι μπορώ να προσφέρω τις γνώσεις μου σε νέα παιδιά και σε κάποιους τηλεθεατές», συνέχισε ο Γιάννης Λουκάκος, προσθέτοντας πως η ζωή του δεν άλλαξε και απλά έγινε γνωστός σε περισσότερο κόσμο.



Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει ερωτηθεί -όπως και όλοι οι κριτές- για το αν ενδιαφέρεται να συνεχίσει στα επόμενα projects, που περιλαμβάνουν το MasterChef 2 και το MasterChef για παιδιά.

Όσο για την Ευγενία Μανωλίδου; «Είχαμε πάρα πολύ καλή συνεργασία, είναι πάρα πολύ καλή σε αυτή που κάνει», απάντησε ο Γιάννης Λουκάκος.

Μετά το ενδιαφέρον για συνεργασία με παίκτη του Master Chef από τον Παρλιάρο, και ο Γιάννης Λουκάκος πρότεινε συνεργασία σε παίκτη. Από το Master Chef, ο Γιάννης Λουκάκος πήρε τον Ιερεμία στην κουζίνα του. «Δουλεύει ως αρχάριος μάγειρας και εύχομαι να υπάρξουν κι άλλοι, γιατί αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά που πήραν μέρος»!!

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed