Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010
Μετά τους νεκρούς, ήρθε και η ώρα του Κωνσταντίνου Γκλύξμπουργκ να πληρώσει... περαίωση! Ναι, καλά διαβάσατε, η εφορία ζητά από τον τέως 2.000 ευρώ για το διάστημα 2000 - 2004, θεωρώντας τον παραγωγό δασικών προϊόντων και παρά το ότι διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό.


Τα... λαγωνικά του υπουργείου Οικονομικών έστειλαν στον τέως το σχετικό «ραβασάκι» αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά το χάος και την ανοργανωσιά που επικρατεί στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Real News», η περαίωση ζητά από τον Κωνσταντίνο να καταβάλλει 500 ευρώ για κάθε χρόνο από το 2000 μέχρι το 2004, έχοντας -φυσικά- το δικαίωμα για 10% έκπτωση αν πληρώσει μπαμ και κάτω το ποσό!

Το πιο «κουφό» στην υπόθεση είναι το ότι ο τέως θεωρείται «επιχειρηματίας παραγωγός δασικών προϊόντων»! Τι παράγει ρε παιδιά ο άνθρωπος; Μέλι, ρητίνη ή ξυλεία; Για να τον ενημερώσουμε σχετικά, όχι τίποτε άλλο...

Κι αν νομίζετε ότι τα... εντυπωσιακά σταματούν εδώ, απατάσθε: ο τέως είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και η τελευταία του δοσοληψία με το ελληνικό Δημόσιο ήταν επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, οπότε πέρασαν στο κράτος τα ανάκτορα στο Τατόι. Μάλιστα, η εφορία φρόντισε να στείλει το ειδοποιητήριο στον αντίκλητό του!

Σιγά μην ξέφευγε ο Κωνσταντίνος από το υπουργείο Οικονομικών που κάνει τα πάντα για να μαζέψει ζεστό χρήμα στα ταμεία - εδώ ούτε οι κάτοικοι του άλλου κόσμου δεν βρίσκουν ησυχία, στους ζωντανούς θα «κολλήσει»;

Star.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed

back to top