Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ψυχραιμία και προσοχή στις λεπτομέρειες


Η πρώτη έκλειψη Ηλίου της χειμερινής περιόδου έρχεται στις 25/11, για να φέρει έντονους κραδασμούς σε θέματα πολιτικής και να επηρεάσει Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς. Λίγες ώρες νωρίτερα ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Τοξότη δημιουργώντας καθυστερήσεις, μεταβολές και εμπόδια.




Κριός
21 Μαρτίου-19 Απριλίου
Η έκλειψη Ηλίου, που είναι ταυτόχρονα και νέα Σελήνη στον Τοξότη, δεν είναι δυσαρμονική προς το ζώδιό σας. Έτσι, ακόμη και αν παρουσιαστεί κάτι προς αντιμετώπιση ξαφνικά, θα καταφέρετε στο τέλος να το χειριστείτε όπως πρέπει. Υποψήφια θέματα προς αντιμετώπιση είναι σπουδές, ταξίδια και σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις ή νομικές υποθέσεις. Μπορεί βέβαια εξαιτίας της παράλληλης δράσης της ανάδρομης πορείας του Ερμή να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διαπραγματευτείτε ψύχραιμα.


Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου
Η έκλειψη της 25ης Νοεμβρίου μπορεί να σας φέρει ενώπιον των ευθυνών σας σε κάποιο ζήτημα που άπτεται των οικονομικών ή των συναισθηματικών σας. Αν έχετε αφήσει εκκρεμότητες σε αυτούς τους δύο τομείς, είναι πιθανόν τώρα να υποχρεωθείτε να βρείτε λύσεις και μάλιστα κάπως ξαφνικά και γρήγορα. Περιουσιακές διαφορές, αποζημιώσεις, μπόνους, διατροφές, δάνεια, όλα χρειάζονται φροντίδα. Ερωτικά και οικονομικά από την επόμενη εβδομάδα κάτι θα αρχίσει να κινείται. Φανείτε υπομονετικοί.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες.


Δίδυμοι
21 Μαΐου-21 Ιουνίου
Η έκλειψη Ηλίου, που είναι ταυτόχρονα και νέα Σελήνη, πραγματοποιείται στον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών και μπορεί να σας αναστατώσει αυτή την εβδομάδα. Παράλληλα, στον ίδιο τομέα θα κινηθεί ανάδρομα και ο κυβερνήτης σας Ερμής δημιουργώντας μεγαλύτερη δυσχέρεια. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται από την πλευρά σας ψυχραιμία και να μην προχωρήσετε απότομα και αιφνιδιαστικά σε αποφάσεις για τις οποίες ίσως μετανιώσετε λίγο αργότερα. Πολύ καλύτερα μπορεί να πάνε κάποια θέματα επαγγελματικά και οικονομικά.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις.


Καρκίνος
22 Ιουνίου-22 Ιουλίου
Η πρώτη έκλειψη της περιόδου, στις 25/11, χτυπάει στο «ψητό» των επαγγελματικών, καθώς φαίνεται κάτι να αλλάζει στη ρουτίνα της εργασίας σας, δημιουργώντας μεγαλύτερη αναστάτωση στα σχέδιά σας. Ίσως κάποιος συνεργάτης αποχωρεί ή μπορεί να έρχεται ένα καινούργιο πρόσωπο στη δουλειά και να ζητεί να γίνονται διαφορετικά κάποια πράγματα. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, ίσως να προκύψει ένα ζήτημα με έναν σημαντικό πελάτη. Προσοχή χρειάζεται η επιρροή της έκλειψης και στην υγεία, γιατί η υπερκόπωση καραδοκεί.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ξεκινήστε άσκηση και διατροφή.


Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου
Μολονότι η έκλειψη της 25ης Νοεμβρίου είναι φιλική, πιθανόν να σας δημιουργήσει μια μικρή αναστάτωση ή να έχετε κάπως ξαφνικά νέα που αφορούν είτε μια ερωτική σχέση ή ένα φιλικό πρόσωπο. Προσπαθήστε να μην είστε νευρικοί και διατηρήστε τη νηφαλιότητά σας. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας φέρει πάλι σε επαφή με μια παλαιότερη ερωτική σχέση ή με φίλους που είχατε καιρό να δείτε. Τελευταία εβδομάδα για την Αφροδίτη στον Τοξότη, οπότε οι γεννημένοι μετά τις 10 Αυγούστου θα επωφεληθείτε με νέες γνωριμίες.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ρίξτε το λίγο έξω!


Παρθένος
23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου
Η έκλειψη που πραγματοποιείται στον Τοξότη ενεργοποιεί τον άξονα καριέρας - οικογένειας. Για κάποιους μπορεί να σημάνει και την επιθυμία ή την ανάγκη αλλαγής περιβάλλοντος σπιτιού. Για άλλους μπορεί να προκύψει μια ξαφνική αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον όπου θα χρειαστεί να συμβάλετε ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Πιθανή είναι και μια αγοραπωλησία, ανακαίνιση ή αλλαγή στον χώρο εργασίας. Η έκλειψη σας ξεβολεύει, αλλά από την άλλη αποτελεί και μια καλή ευκαιρία να δραστηριοποιηθείτε.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια αλλαγή στο σπίτι.


Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου
Θέματα που αφορούν επαγγελματικές προτάσεις, αγοραπωλησίες ή το μεταφορικό μέσο σας θα σας απασχολήσουν (θετικά) περισσότερο τις επόμενες ημέρες. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να μην ανεβάσετε τους τόνους σε συζητήσεις, ειδικά αν αφορούν πολιτικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις. Επίσης να είστε προσεκτικοί σε ταξίδια και αν πρέπει να συμφωνήσετε ή να υπογράψετε κάτι σημαντικό προσπαθήστε να το αναβάλλετε για μετά τις 13/12. Σε νέα ξεκινήματα πείτε ναι, αλλά προετοιμαστείτε για μεταβολές.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα κοντινό ταξιδάκι!


Σκορπιός
24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου
Πάντα μία έκλειψη Ηλίου μπορεί να σημάνει την έναρξη μιας νέας πηγής εισοδήματος, είτε από μια δεύτερη εργασία είτε από την αλλαγή δουλειάς και μισθού. Σε κάθε περίπτωση, επειδή στον ίδιο τομέα βρίσκεται και ο ανάδρομος Ερμής, πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τους νέους πόρους σας. Καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικά ρίσκα και να προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους εξασφάλισης των κεκτημένων σας. Ακόμη και αν προκύψει ένα «δύσκολο» σενάριο απώλειας εισοδήματος, να ξέρετε ότι γρήγορα θα το αναπληρώσετε.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέα έσοδα.


Τοξότης
23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου
Αυτή τη χρονιά ακόμη μία έκλειψη στο ζώδιό σας επηρεάζει κυρίως όσους έχετε γενέθλια αυτή την εβδομάδα και χαράζει έναν νέο δρόμο στη ζωή σας. Τα αποτελέσματα της έκλειψης δεν θα είναι απαραίτητα ορατά αυτές τις ημέρες, καθώς επηρεάζεται ολόκληρη η γενεθλιακή σας χρονιά. Συνήθως οι ηλιακές εκλείψεις οδηγούν σε αλλαγές καριέρας, σχέσεων, σε μια γενικότερη επανεξέταση των βασικών στόχων, μια πιο επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία. Δώστε προσοχή στην υγεία και στη φυσική σας κατάσταση.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θετικές αλλαγές.


Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου
Ακόμη μία έκλειψη, που επηρεάζει περισσότερο την ψυχολογία σας και όχι τόσο άμεσα κάποιον πρακτικό τομέα της ζωής σας. Κάποιες ανασφάλειες, φοβίες ή άγχη μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σας προβληματίσουν. Ακόμη μπορεί να υπάρξει παρασκηνιακή δράση στον χώρο της δουλειάς, γι’ αυτό κρατήστε σωστές αποστάσεις, μη μεγεθύνετε και μην παίρνετε προσωπικά πράγματα που μπορεί να αφορούν άλλους. Επιπλέον φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση. Η έκλειψη επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους τον Δεκέμβριο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ξεπεράστε ανασφάλειες.


Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου
Η έκλειψη που πραγματοποιείται στις 25/11 έχει ανάμεικτη επίδραση: από τη μία μπορεί να προωθήσει εξελίξεις που σχετίζονται με την καριέρα σας και από την άλλη να σας αναστατώσει με θέματα που αφορούν τον φιλικό ή τον αισθηματικό τομέα. Καλά θα κάνετε, αν θέλετε να μην έχετε «παρενέργειες», να μην μπλέξετε φιλία και έρωτα αυτές τις ημέρες. Άλλωστε και ο Ερμής, που κυβερνά τα ερωτικά σας, σε ανάδρομη πορεία δεν συναινεί ιδιαίτερα σε ερωτικά ρίσκα! Ένας φίλος μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο σε ένα επαγγελματικό ζήτημα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εξελίξεις στη δουλειά.


Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου
Η έκλειψη στις 25/11 επηρεάζει τον άξονα καριέρας - οικογένειας και οι εξελίξεις και στα δύο μέτωπα μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικές και ίσως κάπως απρόβλεπτες ή ξαφνικές. Για μερικούς από εσάς οι εξελίξεις μπορεί να αφορούν μια σημαντική επαγγελματική εκκίνηση, ενώ για άλλους μπορεί να κυοφορούν ένα ξεβόλεμα στον χώρο του σπιτιού που δεν σχετίζεται απαραίτητα με τις δικές σας αποφάσεις. Στην περίπτωση που ξεκινήσετε κάτι επαγγελματικά λάβετε υπόψη ότι ίσως τροποποιηθεί στην πορεία.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέα επαγγελματική αρχή.


homefood.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed