Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ώρα για δράση


Ο Άρης, πλανήτης που στην αστρολογία συνδέεται με τη δράση, την ενέργεια και την πρωτοβουλία, μπαίνει σήμερα στον Υδροχόο και αρχίζει να πολιορκεί την ομάδα των σταθερών ζωδίων. Ένα πιο σύνθετο διάστημα με ένταση και έντονους ρυθμούς ξεκινά επομένως για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.



Κριός
21 Μαρτίου-19 Απριλίου
Ένα πιο ευχάριστο διάστημα ξεκινά για εσάς, με την παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη. Από σήμερα όμως απομακρύνεται και η δύσκολη επιρροή του κυβερνήτη σας Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω, οπότε μπορείτε να σχεδιάζετε με μεγαλύτερη άνεση τα θέματα, του μήνα ή του χρόνου. Πιο ευνοϊκά θα κινηθούν στο εξής τα ερωτικά αλλά και τα οικονομικά σας που θα δεχθούν τονωτικές ενέσεις. Ο Άρης στον Υδροχόο θα σας κάνει πιο κοινωνικούς. Προσοχή, όμως, να μην μπερδέψετε φιλικές σχέσεις με επαγγελματικά.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ταξίδια με φίλους.
Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου
Ο Άρης παίρνει θέση στον άξονα καριέρας-οικογένειας στο ωροσκόπιό σας και ανακινεί θέματα που αφορούν τους τομείς αυτούς, από τώρα ως τις αρχές Μαρτίου. Για κάποιους από εσάς αυτό σημαίνει αναταραχές στα επαγγελματικά ή μεγαλύτερο φόρτο εργασίας που δεν τον περιμένατε, ενώ για κάποιους άλλους μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα ακίνητης περιουσίας, σπιτιού και οικογένειας. Σίγουρα το διάστημα που ξεκινά δεν θα είναι τόσο ξεκούραστο ή απαλλαγμένο από άγχη.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων.
Δίδυμοι
21 Μαΐου-21 Ιουνίου
Ο Ιανουάριος στο δεύτερο μέρος του σας ευνοεί και ξεκινά τις παροχές με την Αφροδίτη στους τομείς των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Τώρα μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας, να διορθώσετε κακώς κείμενα σε σχέσεις ή συνεργασίες, να προωθήσετε τη δημόσια εικόνα σας, αλλά και να ξενοιάσετε. Ιδιαίτερα ενισχυτική είναι και η νέα θέση του Άρη στον Υδροχόο, που θα σας απαλλάξει κυρίως από το μεγάλο βάρος και το άγχος των οικονομικών. Τα έξοδά σας θα αρχίσουν να λιγοστεύουν.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να κάνετε νέες γνωριμίες.
Καρκίνος
22 Ιουνίου-22 Ιουλίου
Η πολύ δύσκολη περίοδος του χειμώνα, με τον Άρη απέναντί σας στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών, τελειώνει και έτσι από σήμερα τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται. Φυσικά, θα χρειαστεί να περάσει η εβδομάδα για να δείτε χειροπιαστά μια μεγαλύτερη εύνοια. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σάς προτρέπει να εστιάσετε στη δουλειά και να βελτιώσετε αισθητικά τον χώρο εργασίας, να αυξήσετε τα κέρδη σας, αλλά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανανέωση στον χώρο δουλειάς.
Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου
Μια πιο σύνθετη περίοδος ξεκινά, αφού από τη μία η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη ευνοεί την ερωτική σας ζωή και σας φτιάχνει τη διάθεση, ενώ από την άλλη ο Άρης στον Υδροχόο πυροδοτεί εντάσεις σε μια επαγγελματική συνεργασία ή μια σημαντική σχέση. Κάποιοι μπορεί να συζητάτε και την πιθανότητα εξόδου από μια σχέση-συνεργασία ή και την αρχή μιας άλλης, οπότε έχετε σχετική αγωνία. Η Αφροδίτη στον Τοξότη βοηθά πάντως να έχετε την καλύτερη διάθεση για να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια νέα συνεργασία.
Παρθένος
23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου
Η θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές στον τρόπο που διαχειρίζεστε οικονομικά ή ερωτικά ζητήματα, γι’ αυτό πρέπει να δείξετε μετριοπάθεια. Είναι μια πολύ καλή θέση όμως για να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το σπίτι ως χώρο ή να συσφίγξετε συγγενικές σχέσεις. Ο Άρης από σήμερα μπαίνει στον Υδροχόο, για να ενεργοποιήσει ζητήματα που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο ή να στρέψει την προσοχή σας σε θέματα υγείας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ασχοληθείτε με το σπίτι.
Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου
Η Αφροδίτη στον Τοξότη σάς ευνοεί ιδιαίτερα, και κυρίως αυτήν την περίοδο που θέλετε να ξενοιάσετε από τα άγχη και τα καθημερινά προβλήματα. Σε αυτό συμβάλλει και η νέα θέση του Άρη στον Υδροχόο, που σας ταλαιπώρησε αρκετά όταν βρισκόταν στο ζώδιο του Αιγόκερω, αλλά τώρα σας ανταμείβει με μεγαλύτερο σθένος, ερωτική διάθεση και περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Ακόμη, στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου μπορεί να βρείτε χρόνο και για ένα ταξίδι.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ξενοιάσετε από ευθύνες.
Σκορπιός
24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου
Η Αφροδίτη έφυγε από το ζώδιό σας και μπήκε στον Τοξότη, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Αυξάνονται εξάλλου οι πιθανότητες για οικονομική ενίσχυση αλλά και ηρεμία στα αισθηματικά. Από σήμερα επίσης ο Άρης στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον άξονα οικογένειας-καριέρας. Κάποιοι από εσάς θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για μια χωροταξική αλλαγή, μια μετακόμιση. Όλα αυτά θα σας απασχολήσουν σχεδόν μέχρι τον Μάρτιο, οπότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να μετακομίσετε.
Τοξότης
23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι το τέλος του μήνα σηματοδοτεί την πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική περίοδο του χειμώνα. Ενδιαφέρον πρωτίστως για την ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό εσείς που βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης συντρόφου ή έστω παρέας κυκλοφορήστε περισσότερο και κάντε γνωστές τις προθέσεις σας! Επίσης, με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο, θα σταματήσουν και τα πολλά έξοδα ενώ στο εξής φροντίστε να εκμεταλλευτείτε και τις επαγγελματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ερωτευτείτε.
Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου
Το πιο σημαντικό νέο είναι η έξοδος του Άρη από το ζώδιό σας, που θα σας επιτρέψει να χαρείτε χαλαρούς ρυθμούς, κάτι λιγότερο εφικτό μέχρι τώρα . Επίσης θα βοηθήσει, έστω και αργά, να χαρείτε κάποιες βόλτες για διασκέδαση με φίλους, αλλά και να επαναφέρετε συνθήκες αρμονίας και ειρήνης στις σχέσεις σας. Η νέα θέση του στον Υδροχόο θα αναζωπυρώσει τις οικονομικές σας φιλοδοξίες, αλλά μπορεί να σας κάνει και εξαιρετικά σπάταλους, γι’ αυτό προσέξτε λίγο παραπάνω.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να νοιώσετε ελεύθεροι.
Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου
Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας ξεκινά μια πιο σύνθετη περίοδος. Στο εξής θα σκέφτεστε περισσότερο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, τα πλάνα για την καριέρα σας και βέβαια τις κάθε λογής συμμαχίες, συμπράξεις και σχέσεις. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου θα είναι πολύ δυναμικό , οπότε αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες. Η θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη βοηθά ακόμη και στα δύσκολα, κυρίως με τη συμπαράσταση φίλων, συντρόφου και συμπασχόντων –που δεν είναι και λίγοι.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέες συμμαχίες.
Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου
Η θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη ευνοεί περισσότερο την κοινωνική ή επαγγελματική σας ζωή. Έτσι, στο υπόλοιπο του μήνα μπορεί να λαμβάνετε προσκλήσεις για εκδηλώσεις ή οικογενειακές συγκεντρώσεις, αλλά τα αισθηματικά μάλλον θα ατονήσουν. Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο θα σημάνει την έναρξη ενός πιο έντονου παρασκηνίου κυρίως στα επαγγελματικά, όπου θα συζητήσετε αρκετά τις πιθανότητες μιας νέας συνεργασίας ή ανάληψης έργου σε μυστικό επίπεδο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματικές συζητήσεις.

homefood.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed