Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

"Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνει καλά η μητέρα μου και να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της"



Η μητέρα της παρουσίασε πρόβλημα με την υγεία της και εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να αφήσει την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο και να τρέξει στην Ξάνθη, στο πλευρό της.



Πολλά ακούγονται για την αποχώρηση της Σάσας από το μαγαζί όπου εμφανίζεται με τη Λίλιαν Μαδιανού είναι πολλά, η αλήθεια ωστόσο είναι ότι για χάρη της μαμάς της, της κυρίας Φανής, άλλαξε τα πλάνα της. Μόλις ενημερώθηκε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε νέα εγχείρηση, παράτησε τα πάντα και έσπευσε στη γενέτειρά της, την Ξάνθη, για να μη λείψει ούτε στιγμή από το πλευρό της και να της συμπαρασταθεί στη νέα μάχη που δίνει.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνει καλά η μητέρα μου και να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της. Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Τα υπόλοιπα αυτή τη στιγμή έπονται. Δεν μπορούσα να συνεχίσω να εργάζομαι, να βρίσκομαι μακριά της», λέει συγκινημένη η Σάσα στην εφημερίδα «Espresso» και προσθέτει: «Υπάρχει ένα πρόβλημα με την υγεία της και πρέπει να μπει στο χειρουργείο. Εύχομαι ο Θεός να βάλει το χέρι του, να μας βοηθήσει». Zougla.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed