Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Ο Πούτιν διέταξε τον υπουργό Ενέργειας και δύο ακόμη αξιωματούχους να περάσουν την Πρωτοχρονιά στην περιοχή της Μόσχας που δεν έχει ρεύμα, επειδή απέτυχαν να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση…

Ο Ρώσος πρωθυπουργός διέταξε τους τρεις αξιωματούχους να περάσουν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στο σκοτάδι, επειδή δεν τήρησαν την υπόσχεσή τους να επιδιορθώσουν εγκαίρως τις βλάβες που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες. 


"Είπατε πως όλα θα είχαν αποκατασταθεί σήμερα μέχρι τις 18:00. Δεν θα έπρεπε να πείτε τίποτα αν δεν ήσασταν σίγουροι", είπε ο Πούτιν, σύμφωνα με εικόνες που μεταδόθηκαν από τη ρωσική τηλεόραση. "Νομίζω ότι θα πρέπει να πάτε να περάσετε την Πρωτοχρονιά μαζί τους (με τους κατοίκους)", πρόσθεσε, απευθυνόμενος στον υπουργό Ενέργειας, Σεργκέι Τσμάτκο, τον κυβερνήτη της περιοχής της Μόσχας και το διευθυντή της τοπικής εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας.
Ο κυβερνήτης της Μόσχας, Μπόρις Γκρόμοφ, έκανε γνωστό ότι θα επισκεφθεί δύο κοινότητες και θα συναντηθεί με κατοίκους που έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στα σπίτια τους.
Τουλάχιστον 6000 άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα εδώ και πολλές ημέρες επειδή έσπασαν οι πυλώνες εξαιτίας του ψύχους και της καταρρακτώδους, παγωμένης βροχής που έπληξε την περιοχή. 

πηγή: Τα Νέα

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed