Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

«Ήτανε συγκινητικό το πόσο με στήριξε ο Πέτρος»



Παντρεμένος και χωρισμένος δις, ο Σάκης Μπουλάς το πήρε απόφαση και δεν σκοπεύει να το… ξαναεπιχειρήσει: « Απέτυχα ως σύζυγος γιατί ήθελα μια ανεξαρτησία, που δεν είναι σωστό μέσα στο γάμο. Δεν μπορείς να είσαι και μαζί και μόνος».


Αυτό που ζητα είναι μια γυναίκα «να είναι σύντροφος, να περνάμε τα καλά και τα κακά μαζί, να μοιράζεται τα προβλήματα». Αυτόν τον καιρό πάντως, δηλώνει «ένας απλός και μόνος cow-boyπου δεν βρίσκω άλογο να καβαλήσω».

Έχοντας τελειώσει τα γυρίσματα της ταινίας στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, θυμάται τις δυο πιο επικίνδυνες σκηνές της ταινίας κατά τη διάρκεια των οποίων κινδύνεψε η ζωή του Πέτρου Φιλιππίδη: «Είχε δεθεί με χειροπέδες στις γραμμές του τραίνου και ξαφνικά ακούμε ένα γκλιν-γκλιν. Ο δρόμος ήταν και σε καμπή, δεν είχαμε ορατότητα, δεν είχαμε οπτική επαφή με το τραίνο, κοιταζόμαστε όλοι παγωμένοι, και αρχίζουν και τρέχουν όλοι προς τη μεριά του τραίνου. Πέρναγε ένα υπηρεσιακό του ΟΣΕ, και ερχόταν καραμπινάτο, ο άλλος ήταν δεμένος, θα είχαμε μισό Φιλιππίδη από εδώ και μισό από εκεί».

Το δεύτερο απίστευτο σκηνικό ήταν όταν για τις ανάγκες των γυρισμάτων κάποιος κυνηγά τον Πέτρο Φιλιππίδη με μια καραμπίνα: «Κάνουμε τη λήψη, έχουμε τσεκάρει την καραμπίνα, έχουμε ρωτήσει τον άνθρωπο που μας τη δίνει αν είναι άδεια, την παίρνει και η παραγωγή την ξαναελέγχει, και την ώρα που είναι να γίνει η λήψη και να του κάνουνε «μπουμ» λέει ο οπερατέρ: “ρε παιδιά, καλού κακού δεν το κάνετε το πρώτο μπουμ στον αέρα;” Και ακούγεται ένας θόρυβος: “μπααμμμμ!!!”».

Στο τέλος της συνέντευξης του, ο Σάκης Μπουλάς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί όπως είπε τον διευκόλυνε όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας είχε περάσει ένα πρόβλημα με την υγεία του: «Ήτανε συγκινητικό το πόσο με στήριξε ο Πέτρος».

Δείτε τη συνέντευξη του Σάκη Μπουλά στην εκπομπή «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο»...

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed