Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Xωρίς λεωφορεία θα μείνει τη Δευτέρα από τις 11 έως τις 4 η ΑθήναΣε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, μετά και την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή.Οι εργαζόμενοι στο μετρό προσανατολίζονται για τη Δευτέρα σε 24ωρη απεργία, ενώ χωρίς λεωφορεία θα μείνει τη Δευτέρα από τις 11 έως τις 4 η Αθήνα, λόγω της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στην ΕΘΕΛ, που θα φέρουν εισήγηση στους συναδέλφους τους για 48ωρη απεργία Τρίτη και Τετάρτη.

Τη Δευτέρα αναμένεται και γενική συνέλευση στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για κινητοποιησεις, ενώ οι ηλεκτροδηγοί εχουν ήδη αποφασίσει 24ωρη απεργία. "Αγκάθι" στις σχέσεις με το υπουργείο Υποδομών αποτελούν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας και οι μετατάξεις.

Η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών έχει καλέσει σε διάλογο το σωματείο των τρόλεϊ για τη Δευτέρα και σχεδιάζει να καλέσει τους εργαζόμενους να καταθέσουν την άποψή τους κατά τη συζήτηση τού νομοσχεδίου στη Βουλή.

euro2day.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed

back to top