Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Συμπαντικές μετακινήσεις


O Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω και βοηθάει Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, ενώ η Αφροδίτη, που ήδη πέρασε στον Τοξότη, θα ευνοήσει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες. Αυτή είναι και η τελευταία δύσκολη εβδομάδα για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.


Κριός
21 Μαρτίου-19 Απριλίου



Όσο περνάνε οι ημέρες τόσο πιο πολύ σκέφτεστε την προοπτική ενός ταξιδιού, όπου θα μπορέσετε να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα. Άλλωστε εκπροσωπείτε ένα από τα ζώδια για τα οποία η αλλαγή παραστάσεων είναι ουσιαστική για την ψυχική τους ηρεμία και ικανοποίηση. Μολονότι θα ακούσετε αρκετές επαγγελματικές προτάσεις αυτήν την περίοδο, μη βιαστείτε να κάνετε εκκινήσεις πριν από την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα φύγει η ενοχλητική επιρροή του Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω!

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα ταξίδι.

Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου



Η παρουσία πολλών πλανητών στο φιλικό προς το δικό σας ζώδιο του Αιγόκερω κάνει την εβδομάδα ιδιαίτερα κοινωνική. Τώρα μπορείτε πιο εύκολα να σταθεροποιήσετε κάποια έσοδα ή να επιληφθείτε των εξόδων σας με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Στον ερωτικό τομέα μπορείτε να ανανεώσετε τη σχέση σας. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και σας υποστηρίζει. Μετά τις 16/1 από τον Υδροχόο θα σας στριμώξει, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την τύχη τώρα που γυρίζει.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Τέλος στα πολλά έξοδα.

Δίδυμοι
21 Μαΐου-21 Ιουνίου



Με Ήλιο, Άρη και τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή μετά τις 13/1, στον τομέα των οικονομικών η προτεραιότητά σας είναι να τα βγάλετε πέρα με τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε και να μην αφήσετε χρέη. Επίσης είναι καλό να δραστηριοποιηθείτε και στα επαγγελματικά, αν χρειάζεστε μια αύξηση ή αν πρέπει να βρείτε μια δεύτερη δουλειά και να αξιοποιήσετε κάποια άλλα εισοδήματα. Στα ερωτικά η Αφροδίτη βοηθά να κάνετε νέες γνωριμίες ή να ανακτήσετε το ενδιαφέρον για το ταίρι σας αν είστε σε μόνιμη σχέση.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βελτίωση των οικονομικών.

Καρκίνος
22 Ιουνίου-22 Ιουλίου



Ο Ιανουάριος, με τόσους πλανήτες στο ζώδιο του Αιγόκερω, συνεχίζει να δίνει έμφαση στους τομείς των σχέσεων και των συνεργασιών και σας επιτρέπει να βγάλετε πολύτιμα συμπεράσματα για κάποιες από αυτές. Μολονότι καλό είναι να μην πάρετε αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία τους αυτήν την εβδομάδα, σκεφτείτε λίγο περισσότερο πώς θα μπορούσαν να εξελιχθούν, ώστε να κάνετε αλλαγές προς την άνοιξη. Στα οικονομικά χρειάζεται ακόμη προσοχή.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αξιολογήστε τις σχέσεις σας.

Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου



Με έναν πλανητικό συνωστισμό στο ζώδιο του Αιγόκερω, που για εσάς συμβολίζει τους τομείς της εργασίας και της υγείας, θα καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους βελτιώσετε. Ήδη από τις 7/1 υπάρχει η πολύτιμη βοήθεια της Αφροδίτης προς το ζώδιό σας από τον Τοξότη, μην έχετε όμως μεγάλες προσδοκίες ότι θα καταφέρετε μέσα σε έναν μήνα να αναστρέψετε ό,τι δύσκολο υπάρχει στη ζωή σας. Αν θέλετε να τονώσετε την ερωτική σας ζωή ή να γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί, η εβδομάδα αυτή σάς προσφέρει τις ευκαιρίες.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ερωτευτείτε.

Παρθένος
23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου



Η παρουσία τόσων πλανητών στο ζώδιο του Αιγόκερω υπερτονίζει την ανάγκη σας για ισορροπία στον ερωτικό τομέα, σας δίνει ευκαιρίες για διασκέδαση και ταξίδια και εξακολουθεί να δίνει έναν γιορτινό τόνο στη διάθεσή σας, σχεδόν μέχρι τις 20/1. Τα συναισθηματικά θα σας απασχολήσουν σχεδόν όλον τον Ιανουάριο, όσο μένει δηλαδή απέναντί σας στον τομέα των σχέσεων ο Δίας. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σάς εμπνέει να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι ή να μετακομίσετε.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ασχοληθείτε με το σπίτι.

Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου



Δυστυχώς και αυτή εδώ η εβδομάδα, όπως και οι προηγούμενες, θα σας βρει αρκετά αγχωμένους, είτε για ένα οικογενειακό, είτε για ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ οι υπερβολές από την πλευρά σας τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά μπορεί να αυξηθούν κατακόρυφα. Γι’ αυτό μέχρι τις 15/1 χρειάζονται προσεκτικά βήματα παντού. Ούτε καν να διανοηθείτε να ρισκάρετε την ασφάλεια που σας δίνουν κάποιες σταθερές στη ζωή σας για κάτι εφήμερο και υπερεκτιμημένο. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός...

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εστιάστε στην οικογένεια.

Σκορπιός
24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου



Πολύ καλύτερα θα εξελιχθούν τα πράγματα, με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/1. Μπορείτε να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια και να διώξετε το άγχος των οικονομικών. Επιπλέον, μπορεί να οργανώσετε ταξίδια, είτε για να αλλάξετε παραστάσεις είτε για επαγγελματικούς λόγους. Στον ερωτικό τομέα θα ελιχθείτε πιο άνετα, κάνοντας τις αποτιμήσεις σας και ανανεώνοντας ό,τι έχει θέση στη ζωή σας!

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έμφαση στα επαγγελματικά.

Τοξότης
23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου



Ο Ιανουάριος, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είναι εξαιρετικός μήνας για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να ανεβάσετε τις μετοχές σας, να επαναδιαπραγματευτείτε τα οικονομικά σας –που είναι η πληγή των τελευταίων μηνών εξαιτίας των πολλών εξόδων– και αν ψάχνετε για μια δεύτερη εργασία ή μια αύξηση, να τις επιδιώξετε τώρα, για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Και στα ερωτικά όμως η τύχη είναι με το μέρος σας! Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται είναι μια πολύ καλή εποχή.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματική εξέλιξη.

Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου



Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα άγχους, πίεσης και έντονων ρυθμών. Μετά τις 13 Ιανουαρίου, που μπαίνει ο Ερμής στο ζώδιό σας, θα βρείτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε ό,τι δεν πάει καλά σε σχέσεις και δουλειά, θα προωθήσετε τις ικανότητές σας και θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για να βελτιωθούν τα οικονομικά σας. Στον τομέα των σχέσεων μπορείτε να κάνετε ξεκαθαρίσματα τώρα που η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη, ώστε να μείνει στο πλευρό σας μόνο όποιος σας αξίζει.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αξιολόγηση σχέσεων.

Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου



Ίσως η διάθεσή σας να μην είναι στα καλύτερά της, με τόσους πλανήτες στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, που συμβολίζει οτιδήποτε παρασκηνιακό. Αιτία μπορεί να είναι κάποιο πρόβλημα στην οικογένεια, ένα θέμα υγείας δικό σας ή δικού σας ανθρώπου ή μια κατάσταση στη δουλειά που θα θέλατε να αλλάξει. Ωστόσο το διάστημα αυτό σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και να προχωρήσετε. Η Αφροδίτη βοηθά στον ερωτικό τομέα και φέρνει δίπλα σας φίλους.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια έξοδος με φίλους.

Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου



Ένα αρκετά βολικό κλίμα προσφέρουν οι πλανητικοί συνδυασμοί αυτή την εβδομάδα, αρκεί να δείτε και εσείς τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Εκτιμήστε τι πήγε καλά την προηγούμενη χρονιά και κρατήστε το για το 2011, ενώ παράλληλα προσπαθήστε να ανανεώσετε ό,τι σας έχει κουράσει. Στα επαγγελματικά μπορείτε αυτήν την εβδομάδα να βρείτε κάτι καινούργιο ή μια δεύτερη εργασία αν είναι στα πλάνα σας. Προσέξτε μόνο τα οικονομικά σας και τις υπερβολές στα αισθηματικά!


ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανανεώστε ό,τι αξίζει.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed