Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ώρες αγωνίας ζει ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος



Ώρες αγωνίας ζει ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος, καθώς τρεις μήνες μετά την γέννηση του πέμπτου παιδιού του, η σύζυγός του Μαρία κινδυνεύει να βρεθεί στο χειρουργείο.Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η καταπόνηση από τους τοκετούς και τα παραπάνω κιλά δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα στο αριστερό πόδι της Μαρίας και συγκεκριμένα στο ισχίο της:

Την άρθρωση που βρίσκεται ανάμεσα στην λεκάνη και το υπόλοιπο πόδι και η οποία επί της ουσίας βοηθά το σώμα να στηριχθεί στην όρθια θέση. Μάλιστα, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να εντοπιστεί επακριβώς η βλάβη που έχει υποστεί.

Σύμφωνα με την σχετική διάγνωση που της έγινε, δεν αιματώνεται σωστά η μηριαία κεφαλή, με συνέπεια η ίδια να νιώθει φρικτούς πόνους και να χρησιμοποιεί πατερίτσα για τις μετακινήσεις της. Η σύζυγος του τραγουδιστή ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή για τον επιχείλιο χόνδρο, προκειμένου να αποφύγει το χειρουργείο.

Η αιτία του προβλήματος βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, στα κιλά που πήγε στην διάρκεια ιδίως της τελευταίας εγκυμοσύνης της. Τώρα, η Μαρία παρακολουθείται από έμπειρο ιατρικό προσωπικό, που σε λίγες ημέρες θα είναι σε θέση να αποφασίσει εάν τελικά χρειάζεται χειρουργείο. Όμως, για την επέμβαση απαιτείται ειδική κλινική, με εγγυημένη ιατρική ομάδα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, καθώς αυτό που απαιτείται είναι ακριβής διάγνωση των ρήξεων του επιχείλιου χόνδρου, ο οποίος θα αποκατασταθεί αρθροσκοπικά με χρήση ειδικών αγκύρων και ραμμάτων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το διάστημα, στο σπίτι του Γιάννη Πλούταρχου, εκτός από τα πέντε παιδιά του, βρίσκεται και η μητέρα, αλλά και η ξαδέλφη της γυναίκας του, που την βοηθούν σε αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή. Από εμάς, πολλά περαστικά.

Star.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed