Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011
Σε επικοινωνία του με την εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» και με αφορμή τη συζήτηση για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ο Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε πως πριν από δύο περίπου χρόνια εκείνος και η Μαρία Κορινθίου έζησαν ένα πολύ τρομακτικό διάστημα, δεχόμενοι απειλητικά τηλεφωνήματα.



«Για πέντε περίπου μήνες δεχόμασταν απειλές», εξήγησε ο 32χρονος ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πως αυτό ξεκίνησε να συμβαίνει λίγο μετά τη γέννηση της κόρης του, Ισμήνης,
και συνεχίστηκε μέχρι η μικρή να κλείσει τους επτά πρώτους μήνες της ζωής της. «Μάλιστα εγώ τότε είχα φύγει και για περιοδεία και ένα βράδυ με είχαν πάρει τηλέφωνο και μου είχαν πει "Είσαι στην Κρήτη και η γυναίκα σου είναι μόνη στο σπίτι. Θα δεις τι θα κάνω σε εκείνη και στο παιδί σου". Eίναι τρομακτικό. Ζητάς βοήθεια και δεν μπορείς να τη βρεις. (…) Μας έπαιρνε τηλέφωνο το βράδυ, ενώ κοιμόμασταν ή ενώ εγώ έλειπα. Είναι τρομερό. Αλλά ευτυχώς όλα αυτά πέρασαν» είπε ο Γιάννης.



Φυσικά, εκείνος και η Μαρία ζήτησαν τη βοήθεια της αστυνομίας, ενώ κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων. Τελικά ο άνδρας –που, όπως αποδείχθηκε, όλο αυτό τον καιρό έκανε μια κακόγουστη πλάκα- συνελήφθη από την αστυνομία και δήλωσε μετανιωμένος, ενώ το ζευγάρι απέσυρε τη μήνυση.

πηγή: yupi.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed