Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Η επανεμφάνιση του ιού Η1Ν1


Τέσσερα άτομα με συμπτώματα της νέας γρίπης νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσά τους και μία 30χρονη γυναίκα μεκαθαρό ιατρικό ιστορικό, που εμφανίζει βαριά αναπνευστική επιπλοκή και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η επανεμφάνιση του ιού Η1Ν1 ήταν αναμενόμενη, σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές, οι οποίες είναι σε επιφυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική εφημερίδα «aggelioforos.gr» , υπάρχει ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα της νέας γρίπης σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ ακόμη ένα περιστατικό που νοσηλεύτηκε στο ΑΧΕΠΑ πήρε εξιτήριο. Επίσης, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο «Σισμανόγλειο» ένας 65χρονος, ο οποίος πάσχει από σοβαρό νευρολογικό πρόβλημα, ενώ ένας 40χρονος έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ακόμη, στην Εντατική του Ευαγγελισμού νοσηλεύεται μία 30χρονη, η οποία εμφάνισε σοβαρές επιπλοκές από τη νέα γρίπη, ενώ με συμπτώματα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων το παιδί της 30χρονης γυναίκας, το οποίο, ωστόσο, δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο.
Zougla.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed