Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Η «μητέρα» της ανήλικης εξωθούσε στην πορνεία την μικρή κόρη της έναντι χρηματικής αμοιβής και υλικών ανταλλαγμάτων.

Στη σύλληψη ενός 66χρονου για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο, ενώ συνελήφθησαν η μητέρα και η αδελφή της ανήλικης για μαστροπεία.

Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εντόπισαν τον 66χρονο να ενεργεί ασελγείς πράξεις σε βάρος της 12χρονης, εντός του ΙΧ αυτοκινήτου του που ήταν σταθμευμένο σε απομονωμένο σημείο.

Από την προανάκριση προέκυψε, ότι η 46χρονη μητέρα της ανήλικης, με την άμεση συνδρομή της 23χρονης κόρη της, εξωθούσε στην πορνεία την μικρή κόρη της, έναντι χρηματικής αμοιβής και υλικών ανταλλαγμάτων.

Σύμφωνα με τις αρχές, η 46χρονη επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον 66χρονο μέσω του κινητού τηλεφώνου της 23χρονης και μετά από προκαθορισμένο ραντεβού μαζί του, παρέδιδε η ίδια την ανήλικη κόρη της, προκειμένου ο 66χρονος να ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος της, έναντι του χρηματικού ποσού των σαράντα ευρώ και διαφόρων υλικών ανταλλαγμάτων.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου

πηγή: ta nea.gr

1 απόψεις:

Ανώνυμος είπε...

Θανατική καταδίκη θέλουν κάτι τέτιοι άνθρωποι & δεν καταλαβαίνω γιατί να μην ισχύει.Καί όχι μόνο αυτό μπαίνει στη μέση & η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν επιτρέπει να φαίνοντε τα πρόσωπα τους. Τόση δημοκρατία ποιά; Προστατέυουμε τους βιαστές των παιδιών; Και τα παιδια ποιός θα τα προστατέψει;
Αν αυτό λέγεται πολητισμός λυπάμαι αλλά εγώ προτιμώ να λέγομαι κανίβαλη.
Η ΜΟΝΗ ΠΟΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed