Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

«Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς, στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω...»

Τραγούδι όλο νόημα αφιέρωσε ο Αντώνης Ρέμος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα για να διασκεδάσει. «Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς, στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω...», ήταν οι στίχοι που τραγούδησε ο Αντώνης για τον παρουσιαστή και το πιάσαμε το υπονοούμενο! Άσε που στο ίδιο τραπέζι ήταν και ο Γιάννης Λάτσιος...

Ο Γρηγόρης ζήτησε παραγγελιά από τον Αντώνη και εκείνος δεν του χάλασε χατίρι. «Ο Γρηγόρης θέλει ένα τραγούδι, ένα τραγούδι που λέει μια ιστορία για όλους τους άνδρες που είμαστε απόψε εδώ», είπε ο τραγουδιστής και άρχισε να τραγουδά.


Δώστου «δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά» ο Αντώνης, δώστου ξεφύσημα, τσιγάρο και ποτό ο Γρηγόρης...Από κοντά και ο Λάτσιος βέβαια, που δεν καψουρεύτηκε εξίσου με τον Γρηγόρη, αλλά σε κάποια παλιά αγάπη θα πήγαινε κι αυτουνού το μυαλό!

Στην μαύρη την κατάθλιψη έπεσε ο παρουσιαστής μετά το επεισόδιο 3.821 στη σχέση του με την Νάντια Μπουλέ, με την οποία οι φήμες τον θέλουν πλέον χωρισμένο. Ποιά φορά χωρισμού είναι αυτή ρε παιδιά; Γιατί έχουμε χάσει το μέτρημα, όχι τίποτε άλλο...

Στο τέλος του τραγουδιού ο Γρηγόρης δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να πει: «αυτό ήταν, οι στίχοι τα είπαν όλα»! Οι στίχοι τα είπαν, το πρόσωπο τα άκουσε άραγε; Για να μην αρχίσουμε τις ερωτήσεις για το ποιά είναι τα πιο μεγάλα θέλω στα οποία έκαναν πίσω οι παλιές αγάπες, όπως λέει και το άσμα.

Πριν ο Αντώνης πει Sinatra, πάντως, ο παρουσιαστής είχε βαρύ νταλκά: έπινε, κάπνιζε και δώστου... Βρε λες να διάβασε τα δημοσιεύματα που θέλουν την Νάντια να τον έχει ξεπεράσει; Μπαααα... Τα ίδια δημοσιεύματα λένε ότι ο ίδιος βγαίνει με Θεσσαλονικιά, κόρη γνωστού επιχειρηματία.

Star.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed