Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Το υπουργείο δεν κάνει διάλογο


Σε αντίθεση με τους εργαζομένους στο Μετρό που ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους ενόψει του διαλόγου για τις αλλαγές στα μέσα μεταφοράς, οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ (δηλαδή τα μπλε λεωφορεία) αλλά και στον ΗΛΠΑΠ (δηλαδή στα τρόλεϊ) έλαβαν την απόφαση να μην αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους.



Όπως είναι γνωστό, οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας την προσεχή Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, δηλαδή στις 17, 19 και 20 Ιανουαρίου. Τις συγκεκριμένες μέρες τα λεωφορεία θα παραμείνουν στα αμαξοστάσια από τις 11.00 το πρωί ως τις 3.30 το μεσημέρι ενώ τα τρόλεϊ από τις 11.00 ως τις 3.00μμ.

Σε στάσεις εργασίας είναι πιθανό να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι και στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς, στις γενικές συνελεύσεις των οποίων θα συζητηθούν οι εξελίξεις και θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις. Οι εργαζόμενοι λένε «ναι» στον διάλογο, επιθυμούν ωστόσο αυτός να γίνει απευθείας με το υπουργείο και όχι με τις διοικήσεις.

Πάντως, κύκλοι του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σχολιάζοντας την εμμονή των εργαζομένων σε λεωφορεία και τρόλεϊ για στάσεις εργασίας την επόμενη εβδομάδα, τονίζουν: «Όσοι τηρούν αυτή τη στάση αποδεικνύουν ότι το αίτημα για διάλογο ήταν προσχηματικό. Το υπουργείο δεν κάνει διάλογο με όσους κρατούν ομήρους και εκβιάζουν τους πολίτες της Αθήνας».

Star.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed