Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010


Πρωτοχρονιά χωρίς να έχουν πληρωθεί τα δεδουλευμένα εκτός έδρας του καλοκαιριού θα κάνουν 110 συμβασιούχοι πυροσβέστες...

της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Συμβασιούχων Εργαζομένων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας & Αρκαδίας. Το σωματείο σημειώνει ότι ''η διοίκηση της παραπάνω υπηρεσίας έδινε διαταγές στους εργαζόμενους να μετακινούνται για πυρκαγιές σε διάφορους νομούς της Πελοποννήσου, χωρίς να έχει στην υπηρεσία της ανάλογη διαταγή του Αρχηγείου ή σχετική οικονομική πίστωση, ώστε να αποζημιωθούν οικονομικά τα μέλη μας'' και προσθέτουν ότι ''αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν έχει κάνει έως τώρα και καμιά ενέργεια, ώστε να βρεθούν χρήματα και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι''.


Όπως επισημαίνεται, έχουν διαμαρτυρηθεί, εγγράφως, στο Σώμα Επιθεώρησης Πελοποννήσου, το οποίο έπειτα από έλεγχο, υπέβαλε μήνυση κατά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης και από την Εισαγγελία Τρίπολης έχει διαταχθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη επείγουσα προανακριτική εξέταση για την υπόθεση με τους απλήρωτους συμβασιούχους πυροσβέστες.

πηγή:arcadiaportal.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed

back to top